Men In Black-profil: Sigtet for medvirken til drabsforsøg

En profil fra Men In Black erklærede i forbindelse med Men In Black-demonstrationerne, at Rasmus Paludan skabte splittelse. Nu er selv samme profil fængslet i en sag om et blodigt knivoverfald i København.

Se også Ali Sufi støtter Men In Black og har fået nok af regeringen: »Jeg føler, at min frihed bliver taget fra mig«

2 Kommentarer på "Men In Black-profil: Sigtet for medvirken til drabsforsøg"

  1. Her er det interessant at sammenholde den kendsgerning at manden er sigtet for medvirken til drabsforsøg, med hans propagandaagtige opslag på sociale medier. Det er nemlig så nemt at se ind bag teksten og fornemme dagsordenen; en hel masse floskler og doublespeak, taqqiyah, som de naive godtroende danskere kan sidde og holde i hånd over- og så virkeligheden, som han selvfølgelig ikke gider komme ind på i sit opslag- det snakker han med muslimerne om.

  2. HIL PALUDAN 👑

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.