‘Ukrainske flygtninge’ vil til EU

Her ses en del af de mange ikke-vestlige migranter, der opholder sig i Ukraine. Disse afrikanere kæmper for at komme til de vestlige velfærdssamfund. Ukrainekrigen er tydeligvis en Menap-bombe, der venter på at detonere i EU.

Se også Socialdemokratisk kulturordfører om censur af russiske medier: ‘Det her handler ikke om ytringsfrihed’

7 Kommentarer på "‘Ukrainske flygtninge’ vil til EU"

 1. Ja, de ser mega østeuropæiske ud.. 🙄🙄

 2. er træt af farven “BRUN💩”

 3. Det brune segment fylder ret meget i det meste af Europa efterhånden.
  I Ungarn vil de dog ikke have dem ind nu, de bliver ‘pænt’ beordret videre til andre lande.
  En del af dem ender vel i DK – her kan de vel umiddelbart få den tre års opholdstilladelse kvit og frit som Folketinget lige har lavet en særlov for.
  Jeg frygter for hvordan det ser ud i DK om bare 5-10 år…
  En MENAPT atombombe detonerer i Europa.

 4. Langt størstedelen af ikke-europæere i Ukraine har været der i lovløs venteposition for at komme vestpå. Så går asylbehandlingsprocessen rigtigt til, BURDE det ikke være noget problem at afvise dem, der ankommer sammen med ægte ukrainere.

  • Tja. I praksis bliver det nok svært. SUK

  • Jeg må desværre erklære mig enig i Uwes formodning . Og forøvrigt, udover Lukashenkos egenimporterede muslimer, som jeg tror han nu sender ind i Ukraine, så vil der formentlig ske det at, sekunderet af de mange venstreekstremistisk indstillede politikere i Danmark (og deres narrativ abonnerer de “højreorienterede” partier jo også på), så ender det i massevis af nye muslimer til Danmark.

 5. ingen hjælp til flygtninge mere, sikke mange penge vi kunne spare, og vi vil fjerne incitamentet for at komme herop og nasse

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.