Politikere afsætter 18 milliarder til militæret – bruger 31 milliarder på indvandrere

Et folketingsflertal har under stor opmærksomhed afsat 18 milliarder til militær og våben i 2033. Ingen taler om, at vi bruger 31 milliarder om året på ikkevestlige migranter.

(Foto: Ikkevestlige indvandrere i Sverige)

Se også Mikael Jalving om Europa: “Vendepunktet synes ikke at være præget af rationaler, men det sker immervæk.”

3 Kommentarer på "Politikere afsætter 18 milliarder til militæret – bruger 31 milliarder på indvandrere"

 1. Asger Aamund skriver i sin blog 15/1 i år (citat): “Ifølge bilagssamlingen i Finansministeriets økonomiske redegørelser koster det hvert evige eneste år samfundet 90 milliarder kroner at finansiere livet for migranter fra ikke-vestlige lande og deres efterkommere”. Jeg tror også mere på at det årlige beløb anslår beløb for den muslimske masseindvandring, ser ud til at være tæt på 100 milliarder kroner. For i det tal er der en lang række udgifter, som ikke er inkluderet. Jeg så listen på et tidspunkt og min tanke var endnu en gang den klassiske “Statistik er taknemmelig”.. autoriteterne og dem, der styrer dem, bestemmer jo simpelthen selv, hvad der skal inkluderes i statistikken og hvad de synes, der er vigtigt (og ikke-vigtigt)..
  Men det har mine landsmænd jo åbenbart intet problem med. De synes tilsyneladende også, udover at Aamunds tal selvfølgelig bare er en ondskabsfuld højreekstremistisk konspirationsteori, at Aamund er en griset islamofobisk racist.. 🙄🙄 Selvfølgelig skal vi danskere da financiere alle mulige andre mennesker fra de muslimske landes tilværelse her i landet (det er jo en hellig ret, man har som muslim), indtil vi dør og vores efterkommere kan overtage financieringen- hvis de altså ikke er blevet fordrevet på det tidspunkt..

 2. Husk endelig at Forsvarets 18 milliarder er bruttotal, indvandrernes 31 milliarder er nettotal. Som Aamund skriver, svarer de 31 milliarder netto til omkring 90 milliarder brutto. Så i “normale” tal/opgørelser skal der bruges ekstra 18 mia årligt på forsvaret, mens der årligt bruges 90 mia på indvandrere.

 3. Tallene taler fuldstændigt for sig selv her – uanset om de er opgivet som brutto – eller – netto.
  En ting er de nominelle(formelt, officielt) – de politisk korrekte data.
  En anden er de reelle/faktuelle tal incl alle bilagstallene og indirekte udgifter.
  Det viser jo bare i sagens natur hvor skingrende skørt al den indvandring fra specielt ikke vestlige lande er.
  Man kunne meget simpelt stille det op som et facit:
  De 18 mia. ekstra som det vil koste forsvaret (imod en ydre fjende) at nå op på de 2 % af bnp kun ret beset udgør kun en brøkdel af de ca. måske reelt set 90-100 mia. kroner der bliver hældt ud med badevandet til indvandrere, og en stor del til dem af ikke vestlig herkomst (den indre fremmed fjendtlige i landet).
  Det sætter jo bare hele Christiansborg politikken i relief hvor de udstiller deres evne til ikke reekt set at få gjort noget ved den enorme masseindvandrings totale ‘pris’ både etnisk kulturelt og her økonomisk.
  I et heftigt snuptag kunne man løse mange af de udfordringer vi vil komme til at stå overfor pga. de stigende forsvarsudg. ved at få sat gang i massive remigrationsprogrammer og inddragelser af alle de forfærdelige opholdstilladelser af den ene eller anden art i DK.
  Man tror det er løgn !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.