DR’s nyhedsvært Issa Mahmoud Jeppesen: Jeg er vred og holder med palæstinenserne!

DR har i den politiske korrektheds navn forfremmet journalist, Issa Mahmoud Jeppesen, til nyhedsvært på Deadline. Issa Mahmoud indrømmer, at Mellemøstens konflikt gør ham vred.

Se også Henrik Dahl (LA): Vi gider ikke høre mere ‘racismesnak’, “Og ja: Vi er trætte af, at I aldrig rejser hjem”

3 Kommentarer på "DR’s nyhedsvært Issa Mahmoud Jeppesen: Jeg er vred og holder med palæstinenserne!"

 1. hold nu kæft, historisk set har Palæstina aldrig eksisteret, palæstinenserne er en flok forvildet arabere

 2. Jeg er også vred. Det er lykkedes Sovjetunionen, igennem de muslimske landes videreformidling, at opbygge en illusion og løgnehistorie om et “palæstinensisk” folk, som har været og stadig er “undertrykt” af israelerne. Og den løgnehistorie er vesteuropæere og amerikanere som sædvanlig faldet pladask for.
  Man kunne faktisk have klaret hele denne situation i både 60erne og 70erne ved efter krigene i 1967 og 1973 at lade de tilbageblevne muslimer i Israel vende tilbage til deres oprindelige lande, ligesom de muslimske lande har “ladet” jøder udvandre til Israel. Eller rettere sagt frosset dem ud af de muslimske lande- Israel skulle bare have gjort det samme med muslimerne.
  Jeg har tit, til mine israelske bekendtskaber, givet udtryk for at jeg simpelthen ikke fatter at israelerne/jøderne bliver ved med at finde sig i den muslimske belejring af det Hellige Land. Reaktionen er tit en blanding af voldsomt morsom ironi og sarkasme, formuleret på den særlige jødiske humoristiske måde, som får en til at slå op i en temmelig stor fælles latter sammen med vedkommende. De har en måde at bruge humoren som et konstruktivt våben, som afhjælper de værste frustrationer for både jøderne, andre israelere og udenlandske zionister (som mig).
  Men tilbage til situationen dernede. Her er mit bud på, hvad der kommer til at ske; jeg tror, konfrontationen kommer på et tidspunkt. På det tidspunkt, hvor den kommer, er Israel forhåbentlig så stærkt at intetsomhelst naboland vil have en jordisk chance for at få held med nogetsomhelst slags angreb mod landet.
  Det tidspunkt nærmer sig muligvis allerede- for forsvarsmæssigt ser situationen rigtig god ud for Israel og Israels befolkning vokser desuden meget hurtigt i øjeblikket, p.t. med titusindevis af ukrainske jøder på vej mod Israel. Og hvad sker der efter Ukraine? Europa er jo- igen- i fuldstændigt forfald og er offer for politikernes vanvittige illusioner om at udskifte befolkningen med mellemøstlige og afrikanske muslimer, som løsning på problemet med de europæiske kvinders faldende fødselstal. Medmindre dette altså er en del af en bevidst plan (det er det jo nogle, der mener). Uanset hvad det skyldes, så kan vi konstatere at det foregår og resultatet bliver muligvis en kristen udvandring fra de værst indvandringsramte vesteuropæiske lande. Og hvor vil de så tage hen? Israel vil helt klart være en kandidat- og hvis den situation opstår, så står Israel til at blive en regional stormagt, med territoriale ambitioner, for man kan ikke nøjes med det lille nuværende område, hvis det sker. Nogle vil kigge på det bibelske Israels område og tænke at det måske er der, vi skal ende, fordi det nuværende Israels befolkningstal kommer til at eksplodere.
  Under alle omstændigheder, så er den nuværende situation dybt uholdbar.
  Israel kan ikke blive ved med at finde sig i vedvarende chikane, konstante raketangreb fra de “palæstinensiske” områder og fjendtlig optræden fra de muslimske israelere. Abraham-aftalerne har givet en slags pause i fjendtlighederne- men jeg tror helt ærligt, det lige netop er det- en pause. Muslimerne, både dem i Israel og i nabolandene, har nemlig et ufatteligt voldsomt tillært ekstremt had til de “vantro” jøder, der snildt ligger på niveau med de europæiske nazisters, hvilket man jo har set utallige tilfælde på igennem de seneste mange årtiers terrorangreb og andre anslag.
  En dag så har israelerne fået nok- og så bliver situationen løst på den eneste måde, muslimer forstår og har respekt for.. medmindre Abraham-aftalerne rent faktisk har indgydet en forståelse hos muslimerne for at Israel er et land, der har ret til at eksistere. Så kan historien ende anderledes, men jeg tvivler på det.

 3. Her er der bringer mit pis i kog

  Islamiske nassedyr mænger sig i flygtningestrømmen fra Ukraine.

  https://www.friatider.se/valdskaoset-nar-tredje-varlden-man-tranger-sig-fore-ukrainska-kvinnor-och-barn

  Våldskaoset när tredje världen-män tränger sig före ukrainska kvinnor och barn
  Scrolla för video…
  ————————————————–
  Man sidder sådan set og hyler i arrigskab, over ikke kan gøre fra eller til. Der er KUN én måde at gøre det på, og denne måde må man ikke bruge.

  Der skulle sendes en dødspatrulje til grænserne, til at tage sig af de sataner, de er let genkendelig.

  cn

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.