København: Små børn deltog i IS-terroristen Omar El-Husseins begravelse

Der har ikke tidligere været medieopmærksomhed på det faktum, at muslimske forældre medbragte helt små drengebørn til den uhyggelige mindehøjtidelighed for Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein i februar 2015.


Se også Ph.d Alberte Bové Rud fra DIIS i Deadline: Farligt at problematisere antallet af indvandrere fra Mellemøsten, antænder vrede…

2 Kommentarer på "København: Små børn deltog i IS-terroristen Omar El-Husseins begravelse"

  1. Naturligvis. Ligesom de små muslimske børn i Israel og i de besatte palæstinensiske områder (=de områder, som muslimerne har besat ved hjælp af hjælp fra både FNs barnevogns- og selvfølgelig de sædvanlige muslimske voldsmetoder) skal lære at kende deres forbilleder, så skal de små muslimske børn i Danmark også lære deres at kende..

  2. selvfølgelig, muslimer er jo til små børn

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.