Ikke-etnisk danske skuespillere placeret i Borgen efter opfordring fra Netflix

Netflix er med til at betale DR-serien Borgen. Filmfolkene bag Borgen har udtalt, at Netflix opfordrer til, at der findes ‘brune’ skuespillere i tv-serier. Skuespillerlisten for Borgen opfylder de ikke-etnisk danske mål.Se også Søren Grinderslev ‘s eksistens på Youtube er truet; karantæne i 14 dage, ét strafklip fra at få sin kanal lukket helt ned 

2 Kommentarer på "Ikke-etnisk danske skuespillere placeret i Borgen efter opfordring fra Netflix"

  1. har aldrig fulgt med i den lorte serie, og der er endnu mere lort💩 i serien

  2. Jeg ved ikke, hvem der ser det ragelse. Har aldrig set et eneste afsnit, for man kender på forhånd “heltene” og “skurkene” i dansk TVs forestillingsverden- og den verden er ret simpel. Jeg gætter på at serien excellerer i ligegyldige problemstillinger og uvedkommende ikke-problemer samt naturligvis den sædvanlige dæmonisering af nationalborgerlige.
    Det er set 10.000 gang før og dansk TV ændrer sig åbenbart aldrig, sålænge det er den samme slags mennesker, der står bag udsendelserne- heller ikke selvom det nu er i Netflix-regi..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.