“19-årig mand fra Vejle” viste sig at være fra Tyrkiet

Vejle Amts Folkeblad skrev sidste år, at en “19-årig vejlenser” var knivdræbt. Det viser sig at være en sandhed med modifikationer. Offeret Hassan Can Muhammed Bican Encikli er muslim og kommer fra Tyrkiet. Hassan blev begravet i hjemlandet.

Drabsmanden er Mikail Ates Andersen en indvandrer med “anden etnisk herkomst end dansk”.

Se også Præst Anne Thompson fra Metodistkirken i Vejle kræver artikel om spyttedrengen Samuel fjernet fra Frihedens Stemme; afviser interview

3 Kommentarer på "“19-årig mand fra Vejle” viste sig at være fra Tyrkiet"

  1. Så både offer og gerningsmand i sagen var simpelthen udlændinge. Den ene har så åbenbart taget et danskklingende efternavn. Skal vi gætte på at han bliver i landet, så vi kan få fornøjelsen af ham resten af livet?..

  2. Den 19-årig vejlenser, Men Tyrker.
    En høne der er født i en kostald bliver ikke en ko, men stadig en høne.

  3. Relateret til den ugerning, med drab, som i denne her sag, så kan jeg sådan bare lige erindre at i den kommune hvori jeg selv bor, så er de kriminelle handlinger af den ene eller anden art begået af mestendels fremmede etniske borgere. Om end de så har det danske statsborgerskab eller ej, så er der næsten en retliniær sammenhæng imellem antallet af forbrydelser og folk af fremmed herkomst, i udøvelsen af dem. Det er helt faktuelt. Men kan kan jo næsten kun læse her i et forum/blog som dette. MSM er som sædvanlig mere end tøvende med at give det sande signalement af gerningsmændene.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.