Eva Flyvholm og partileder Mai Villadsen undsiger Enhedslisten Århus

Enhedslistens toppolitikere og partiets græsrødder er endt i åben konflikt. Det drejer sig om en bizar ‘fredsmanifestation’ rettet imod USA – selvom det er Rusland, der truer Ukraine med tusindvis af soldater og missiler. Et kommunistparti og Enhedslisten står som arrangør af demoen.

Billede: Århus mod krig og terror


Se også Insider om MeToo-krigeren Anne Kirstine Cramon: Kvindelige krænkere ‘er langt mere udspekulerede og ondsindede’

3 Kommentarer på "Eva Flyvholm og partileder Mai Villadsen undsiger Enhedslisten Århus"

 1. Selv ind i Enhedslisten er der åbenbart en ubevidst forståelse for at vi risikerer snart at stå i en situation, hvor USA ender med at stå med hundredetusindevis af tropper i Europa, som modvægt til den russiske offensiv og som garant for fortsat vesteuropæisk sikkerhed mod risikoen for at falde ind i den russiske “sikkerhedssfære”.
  Det lader ikke rigtig til at Putin har specielt mange skrupler omkring sine nabostater- han opfører sig som om at intet har forandret sig siden 1987. Det har det måske heller ikke for hans vedkommende- for han optræder da i dén grad som en sovjetisk præsident, totalt magtfuldkommen og stadig bundet til kommunistisk, totalitær opførsel.

 2. Det siger vist alt om hvor fuldstændigt ligeglade denne ENS’retnings-listen med alle dens personager er med fædrelandenes Europa og deres beståen ! Det ligner bare ren overgivelse til Putin med ingen US army soldater udstationeret i Europa. Bare ned og ligge og hænderne op. Hvis ikke USA vil være stede i en tilspidset situation i Europa imod Putin, så vil vi uden tvivl bare blive tromlet over af en funktionel og krigsberedt russisk militærmaskine.
  At overlade det hele til EU, det er da som at grave sin egen grav – punktum !
  Alene at se ham dem nye bundesdeutsche kanzler Olaf Fjolz optræde på en international scene er næsten som at se den lysegrønne frø Kermit i Muppet Show sammen med miss Piggy(Putin i kvindeklæder) slå om sig med sin håndtaske(nøglerne til at aktivere atomvåbnene). Det er jo fuldstændig til grin når Olaf Fjolz optræder som den der skal redde hele Europa imod store stygge Rusland. Olaf Fjolz har så enormt meget i klemme ifht. Rusland at det vil være det rene klovneri i manégen at få ham til at give indrømmelser. Samtidig med at en tidl. tysk kanzler Gerhard Schröder sidder i topledelsen hos det største russike energiselskab Gazprom. Rent hykleri fra tysk side af i den nærværende konklikt.
  Noget andet er om det rent faktisk skulle være russerne i en evt. besættelse af Europa, der kunne smide alle utilpassede muslimer ud af Europa… Vieleicht Die Endlösung Europas Herrn kanzler Olaf Fjolz. 😐

  • Olaf Fjolz 😆😆 Ja, både han og den franske klovn, den autoritære og frihedsknægtende præsident Macron, har gjort sig selv til grin ved at tage til Moskva og spille store statsmænd.
   Og jeg er helt enig i at det er særdeles interessant at Gerhard Schröder sidder i Gazproms bestyrelse. Putin har også omtalt det som en rigtig god ting for russerne..
   Den der med at russerne muligvis ville smide de utilpassede muslimer ud fra Europa, hvis de invaderer.. det er ikke ligefrem noget, jeg ville sætte mit lands selvstændighed og frihed overbord for at finde ud af. Jeg synes faktisk at Putin har en alt for eftergivende politik overfor islam; se bare på Azerbaijan/Armenien-konflikten. Han støtter jo nærmest fjenden! Israel/Hamas: Rusland står selvfølgelig på muslimernes side. Som altid! Man tvivler nogle gange på at russerne overhovedet er kristne, sådan som de opfører sig overfor andre kristne, og jøderne!
   Det er også som om at Rusland er faldet tilbage i det gode, gamle tankegods fra kommunist-dagene og igen er totalt paranoid overfor de vestlige lande. Det virker desuden også som om Putin har malet sig selv op i et hjørne, både internt og eksternt, lidt ligesom en af de gamle Sovjet-præsidenter, der ikke stolede på nogensomhelst og som spredte en stemning af mistroiskhed og intern splid i systemet.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.