Nye regler: Facebook sletter konti, hvis de misinformerer om COVID-19

For få dage siden fik jeg uden videre slettet min Facebookkonto, fordi jeg skrev om coronazisme. I dag træder nye regler i kraft på Facebook, der skærper reglerne yderligere. Hvis du skriver noget forkert om coronavirus, bliver din konto slettet omgående.

Jeg har i flere år talt om det bløde diktatur, de amerikanske techgiganter ville indføre med tiden. De første år for døve øren. Nu er jeg kommet i tvivl om mit tidligere standpunkt – jeg tror, at “blødt diktatur” er for mild en betegnelse.

Vi har efterhånden et fuldtonet diktatur, hvor det ikke er muligt at give udtryk for sine holdninger på platforme, hvor det har nogen som helst betydning.

Når meningsdiktaturet er effektueret – med støtte fra politikere, journalister, kunstnere og debattører – kan vi sandsynligvis se frem til et mere konkret og håndfast diktatur, hvor dissidenter eller folk, der er på tværs af konsensus, ikke kun vil blive frataget deres stemme i offentligheden, men også blive udsat for forskellige former for genopdragelse.

*

Facebooks nye regler kan tilgås her

3 Kommentarer på "Nye regler: Facebook sletter konti, hvis de misinformerer om COVID-19"

 1. Bare at skrive om coronanazisme er jo en holdning, ikke egentlig benægtelse eller agitation for regelbrud, men det er uundgåeligt, at forbyder man først en bestemt holdning, er der en bred gråzone med “collateral damage”, der også censureres, for præcis hvor begynder det forbudte? Bare at rejse spørgsmål og kolportere alternative ekspertmeninger ryger med i købet. Og den slags er selvfølgelig altid rent selektivt i én retning. At benægte islams skadelighed fører fx ikke til censur. Ikke engang at benægte “islamisk terror”. (Så var det Obama snarere end Trump, der blev lukket ned). I øvrigt – hvis klodens fremtid “virkelig” er i fare, er det vel også beføjet at censurere kritikere af mainstream klimaforskning?

  • Hvornår går det op for jer, Hold jer fra FB, TW og Youtube. De vil styre jeres tankergang.
   Lad jer ikke styre, for der er folk nok der vil styres. Det er dem som elsker sig selv og kun vil diskutere deres enge ENIGHEDER. Corone er den såkaldte Kineservirus (Kinazismen), den har gået Mette mink, eller SletteMette i båtten og resten af fjolserne er gået i panik.
   Lad jer ikke styre.

 2. Jeg ville nok rette overskriften til:
  “Facebook sletter konti, hvis de INFORMERER om covid-19”.
  For det antividenskabelige vanvid har nået nye højder fornylig, især med de seneste nazi-tiltag (ja, det skrev jeg og jeg synes ordet er passende!). Vaccinetvang i Østrig og snart Tyskland- og vanvittige antispredningstiltag, for en sygdom, der har en overlevelsesprocent på 99+!!
  Og vaccinerne er for det første ikke særligt effektive, da deres effekt forsvinder fuldstændig efter et halvt år! For det andet har de vist sig at give uønskede reaktioner hos modtageren, for slet ikke at nævne dødsfaldene- og i en nylig udvikling er det også kommet frem at unge, veltrænede sportsfolk i massevis er faldet om under udøvelsen af deres sport og er enten døde af hjertetilfælde, blevet permanent skadede eller i andre tilfælde har måttet stoppe midlertidigt eller fuldstændig fordi de ikke længere kunne præstere det, de kunne før indsprøjtningen. Der er skrevet en del artikler om det fornylig. Men ligesom med alt andet så forties det, i Danmark af den altdominerende statskontrollerede presse, hvor man jo skal huske på at Mette Frederiksen er pressens minister her i landet. Og hun har jo fået vedtaget en kraftigt øget støtte til bestemte dele af pressen, især dem, som hun har udvalgt til at stille spørgsmål til hende ved de meget få briefinger, hvor landets befolkning kan få oplysninger om opløsningen af landets forfatning og deres egne rettigheder. Udvalgte dele af mediebilledet fik også en fin julebonus sidste år i anledningen af deres dækning af covid-19 dagsordenen. Mon ikke de igen står til en ny bonus i år?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.