Han generede Rasmus Paludan – nu er han død

Da Rasmus Paludan og Stram Kurs demonstrerede i Herlev i februar 2021, blev Rasmus Paludan generet af flere personer med ikke-vestlig baggrund. Det er dokumenteret i en video med den mundrette titel Rasmus Paludan chikaneret af atomfysikere i Herlev.

En af de personer, der stod bag chikanen Rasmus Paludan – Jusef Barakat, der havde palæstinensisk og libanesisk baggrund – er nu død. Jusef Barakat døde i en soloulykke på Hillerødmotorvejen ved Gladsaxe 3. oktober 2021.

“Af ukendte årsager mister han herredømmet over bilen og kører ind i en lysstander,” oplyser politiets vagtchef Henrik Andreasen til pressen.

“Må hans død give ham den fred, han aldrig fandt i livet,” udtaler Rasmus Paludan om afdøde.Se også St. Heddinge: 14-årig dansk pige anmeldte tre arabere for voldtægt: Anklagemyndigheden dropper sag

5 Kommentarer på "Han generede Rasmus Paludan – nu er han død"

  1. en sandneger mindre TAK

  2. Karma når den er bedst ✌️

  3. Raketforskere og hjernekirurger med en IQ på omkring 50. Med danskkundskaber som et dansk etnisk barn på ca. 10 år. Ren kulturforædling.

  4. Han chikanerer Danernes Lys og rammer Danernes Lysstander … Det må være et eksempel på faraoens forbandelse?

    • “Af ukendte årsager mister han herredømmet over bilen og kører ind i en lysstander,” oplyser politiets vagtchef Henrik Andreasen til pressen.

      Han lod Allah Styre, så kunne Jusef Barakat slippe for at tage ansvar. Man må formode Jusef Barakat er oppe og bedække de vingede små Grise. ☻

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.