Afsløring: TV 2’s Abdel Aziz Mahmoud afholder racistisk fest for brune mennesker

Hvordan ville det blive modtaget, hvis en dansk tv-vært arrangerede fester kun for hvide mennesker? Racismeanklagerne ville vælte ned over vedkommende.

Det lyder som en absurd historie, men det foregår i Danmark – bare med brune mennesker, der ofte har rødder i muslimske lande, i hovedrollerne.

Det er TV 2-værten Abdel Aziz Mahmoud, der har afholdt mindst et racistisk arrangement i sit private hjem på Vesterbro i København.

Det basale adgangskrav er, at gæsten har en brun hudfarve!

Optrinnet kendes i indvandrerkredse som ‘brun bar’. Her inviterer tv-værten Abdel Aziz Mahmoud mørklødede udlændinge, der præger samfundsdebatten, ind i sit hjem.

Formålet er angiveligt, at personer med brunlige hudfarver skal knytte et stærkt netværk med hinanden, så de kan fremstå stærkere over for hvide mennesker.

Det er licensstationen Radio Loud / 24syv, der afslører den bizarre hudfarve-historie fra det danske indvandrermiljø.

“Vi var alle sat sammen, fordi vi var brune,” forklarer den tyrkiske aktivist Özlem Cekic, der beskriver det racistiske arrangement.

Udover den tyrkiskfødte Özlem Cekic talte gæstelisten også folketingsmedlemmet Halime Oguz, der er født i den tyrkiske landsby Tavsancali.

Den iranske socialrådgiver og radiovært Ali Aminali havde også fået en invitation til den ‘brune’ fest. Han er født og opvokset i den iranske by Shiraz, og han hed indtil for få år siden Muhammad Ali Aminali – opkaldt efter den muslimske boksestjerne.

Fælles for alle de ovenstående gæster er, at de alle er muslimer – ligesom aftenens vært Abdel Aziz Mahmoud.

Udover de muslimske gæster havde Abdel Aziz Mahmoud også inviteret sin tidligere kollega hos Danmarks Radio – den politiske flygtning Paula Gabriela Alvarez Larrain.

51-årige Paula Larrain er kendt som forhenværende vært på TV Avisen. Hun er født i den chilenske by Valparaíso. Den chilenske migrantkvinde blev indlemmet i det ‘brune’ arrangement, selvom hun ikke er muslim. Det har angiveligt spillet ind, at Paula Larrain er meget islamvenlig i den offentlige samfundsdebat.

“Det var en superhyggelig aften,” forklarer Özlem Cekic, der som ung drømte om at ofre livet i muslimsk jihadkrig i Afghanistan.

TV 2’s Abdel Aziz Mahmoud er sideløbende med sin karriere som tv-vært også formand for den hudfarvefokuserede organisation Mino Danmark. En bevægelse, der ofte anklager dele af den danske befolkning for racisme mod især brune velfærdsmigranter.

Abdel Mahmoud er ligesom flere af sine brune gæster ikke født i Danmark. Den muslimske tv-vært er født i den stenrige sharia-stat De Arabiske Emirater.

Go’ aften live-værten Abdel Aziz Mahmoud er muslim. En imam holdt en særlig tale, da Abdel Mahmoud blev viet med sin ægtemand i forbindelse med et bryllupsarrangement i Sverige.

Abdel Aziz Mahmoud har en fortid som nyheds- og underholdningsvært på Danmarks Radio.

Racisme er forbudt i den danske lovgivning. Men der virker som om, at muslimer og folk med brune eller sorte hudfarver er hævet over loven.

Tidligere er det eksempelvis kommet frem, at den zambiske Black Lives Matter-leder Bwalya Sørensen har orkestreret store arrangementer, hvor deltagerne var delt op i henholdsvis sorte, brune og hvide hudfarver.

TV 2’s ledelse har ikke udtalt sig offentligt om Abdel Aziz Mahmouds raceopdelte fest.

*

Se også Uwe Max Jensen tilbageholdt af polsk militær på grænsen mellem Polen og Belarus

3 Kommentarer på "Afsløring: TV 2’s Abdel Aziz Mahmoud afholder racistisk fest for brune mennesker"

  1. Jeg synes, du skal troppe op som Negerkongen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.