Said Noor Nabil – SF’er født i Afghanistan: Danskerne har råd til at betale for flere migranter

SF’s muslimske folketingsmedlem Halime Oguz, der er født i Tyrkiet, anbefalede under det netop overståede kommunalvalg at stemme på hendes afghanske partikammerat.

“Jeg vil anbefale, at man stemmer på Said Noor Nabil,” erklærer Halime Oguz.

Ingen overraskelse her. Udlændinge ønsker som regel, at udlændinge vælges ind i danske by- og regionsråd, så deres muslimske baggrund og kultur bliver udbredt.

SF’eren Said Noor Nabil og hans familie rejste til Danmark i 2011, da han var 39 år.

“Jeg tør ikke gætte på, hvad der var sket med os, hvis vi var blevet i Afghanistan,” siger Said Nabil.

Selvom Said Noor Nabil kun har opholdt sig få år i Danmark, så mener han, at hans nye værtsfolk sagtens kan betale mere til den stigende masseindvandring.

“Vi (danskerne, red.) har råd og har plads til mere flygtning,” lyder det fra Said Noor Nabil på klingende indvandrerdansk.

Det er naturligt, at det danske sprog volder en del vanskeligheder. Said Noor Nabil bruger nemlig primært det persiske sprog, når han kommunikerer på de sociale medier.

Selvom mange indvandrere fra Stormellemøsten og Afrika aldrig har bidraget økonomisk til det danske velfærdssamfund, så har de ofte selvtillid nok til at kræve, at danskerne skal til skattelommerne, så der kan finansieres endnu flere velfærdsmigranter fra muslimske lande.

Måske skulle SF’erne selv betale for den flygtningestrøm, de ønsker til Danmark?


Se også Wisconsin: 39-årig vanekriminel BLM-sympatisør angreb julemarked, “… all six who died.. were white”

1 Kommentar på "Said Noor Nabil – SF’er født i Afghanistan: Danskerne har råd til at betale for flere migranter"

  1. Hvis jeg skal være helt ærlig, så betragter jeg lige nu politikernes magtsyge som et alvorligere problem end muslimernes forventede krav om flere muslimer i Danmark.
    Coronanazismen og den voldsomme hetz mod “uvaccinerede” samt knægtelsen af borger- og frihedsrettighederne er lige nu en kæmpe fare mod foks frihed og velbefindende.
    Hvis man ikke hører mere til mig her på Frihedens Stemme fremover, så skyndes det formentlig at jeg er blevet afhentet stille og roligt og sat i en “facilitet”, hvor jeg som “uvaccineret” ikke kan true andre, som den farlige person, jeg tilsyneladende er.
    Og det tror jeg at den dansk befolkning generelt set vil have det fint med. De vil skide på deres egen og deres medmenneskers frihed, bare de kan beholde deres jobs og se Vild Med Dans om fredagen.
    Danmark og Vesten er brudt afgørende sammen. Fremtiden byder nu udelukkende på undertrykkelse og tyranni baseret på højteknologi. Medmindre befolkningerne rejser sig mod undertrykkelsen. Men hvorfor skulle den det? De har do fået lidt mere tid efter at den store fjende, de “uvaccinerede”, er blevet udnævnt. Så klarede de “vaccinerede” den lidt endnu.. indtil de finder ud af at også de kommer til at miste alle rettigheder forevigt.. og da vil det alligevel være for sent.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.