Amerikansk by 100% muslimsk styret

Den amerikanske by Hamtramck med 28.000 indbyggere er netop gået endnu mere ad Koranens vej end nogen dansk kommune ved det seneste lokalvalg. Simpelthen hele byrådet består nu af muslimer. Vel er det svært at bruge det som en indikation på en generel amerikansk tilstand, men det er sigende, at situationen i Hamtramck beskrives positivt af mainstream-medier og ses som en model for den fremtidige udvikling på landsplan.

Man kan jo forestille sig ramaskriget over den manglende “diversitet”, hvis det var en anden gruppe, der så totalt fik magten over et i øvrigt mangfoldigt samfund… I 2040 forudses islam angiveligt at være den næststørste religion i USA efter kristendommen. Til de, der skuer østpå for et positivt alternativ, må det jo siges, at i Rusland har islam længe været den næststørste religion, og demografisk ser det der om muligt endnu mørkere ud.

2 Kommentarer på "Amerikansk by 100% muslimsk styret"

 1. Sakset fra Facebook:
  The Muslim religion is the fastest growing religion per capita in the United States , especially in the minority races.
  Last month I attended a training. During the training session there was a presentation by three speakers representing the Roman Catholic, Protestant and Muslim faiths, who each explained their beliefs.
  I was particularly interested in what the Islamic Imam had to say. The Muslim gave a great presentation of the basics of Islam, complete with a video.
  After the presentations, time was provided for questions and answers. When it was my turn, I directed my question to the Muslim and asked:
  ‘Please, correct me if I’m wrong, but I understand that most Imams and clerics of Islam have declared a holy jihad [Holy war] against the infidels of the world and, that by killing an infidel, (which is a command to all Muslims) they are assured of a place in heaven. If that’s the case, can you give me the definition of an infidel?’
  There was no disagreement with my statements and, without hesitation, he replied, ” Nonbelievers”
  I responded, ‘So, let me make sure I have this straight. All followers of Allah have been commanded to kill everyone who is not of your faith so they can have a place in heaven. Is that correct?’
  The expression on his face changed from one of authority and command to that of a little boy who had just been caught with his hand in the cookie jar.’
  He sheepishly replied, ‘Yes.’
  I then stated, ‘Well, sir, I have a real problem trying to imagine The Pope commanding all Catholics to kill those of your faith or Dr. Stanley ordering all Protestants to do the same in order to guarantee them a place in heaven!’
  The Muslim was speechless.
  I continued, ‘I also have a problem with being your friend when you and your brother clerics are telling your followers to kill me! Let me ask you a question:
  Would you rather have your Allah, who tells you to kill me in order for you to go to heaven, or my Jesus who tells me to love you because I am going to heaven and He wants you to be there with me?’
  You could have heard a pin drop.
  Needless to say, the organizers and/or promoters of the ‘Diversification’ training seminar were not happy with my way of dealing with the Islamic Imam, and exposing the truth about the Muslims’ beliefs.
  In twenty years there will be enough Muslim voters in the US. to elect the President.
  I think everyone in the U.S. should be required to read this, but with the ACLU, there is no way this will be widely publicized, unless each of us sends it on! This is your chance to make a difference.

  • Jeg var i en temmelig kolossal shitstorm i foråret, fordi jeg på et internetforum advarede amerikanerne mod den store fare som muslimsk jihadisme udgør.
   Ikke alene ville mine meddebattører ikke lytte- de igangsatte en hetz- og bagvaskelseskampagne mod mig, til en grad så sidens moderator måtte advare dem mod at tråden ville blive lukket ned, hvis de fortsatte. Og dét i et land, som har oplevet et af de største og værste eksempler på muslimsk Jihad i nyere historie!
   Og de involverede var/er mennesker, som jeg har siddet og debatteret i årtier. Nu opførte de sig som om de aldrig havde kendt mig og kom med alskens beskyldninger samt injurier og bagvaskelsesforsøg, som kan munde ud i eventuelle sagsanlæg fra mig, hvis jeg finder ud af at de har bagtalt/bagvasket mig overfor kolleger i Danmark/Europa.
   Min konklusion: USA er på vej samme sted hen som Europa. Og det går lynhurtigt. Se bare på de ekstremt hadefulde muslimske kvinder i “The Squad”, som utroligt nok ingen problemer havde med at blive genvalgt i efteråret. Og de vokser hurtigt i antal.
   Intet sted kan man åbenbart slippe for islams indflydelse og det bliver værre og værre. Altså bortset fra i nogle få lande i Europa, som til gengæld også er under voldsomt pres fra det islamelskende EU for at lukke en masse muslimer ind, så de også kan smage på de forhold, der hersker i Vesteuropa..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.