B.T.-journalist Amal Guerdali dækkede valget: “Jeg foragter Dansk Folkeparti”

Nyhedsmediet B.T. sendte journalisten Amal Guerdali i marken for at dække kommunal- og regionsrådsvalget i Nordjylland og Aalborg.

Amal Guerdali stammer fra Marokko og er berygtet for sine dybt venstreorienterede holdninger.

“Jeg foragter DF og alt, hvad de står for,” har den nordafrikanske B.T.-journalist udtalt på de sociale medier.

Amal Guerdali lod sin DF-svada ledsage af en ‘fuckfinger’.

Baggrunden var, at den nordafrikanske B.T.-reporter ikke var tilfreds med udvalget af halalslagtede dyr i Danmark.

Man skal nok være venstreorienteret vælger, hvis man kan se det meningsfulde i at lade en venstreekstrem journalist dække et demokratisk valg.

*

Kritiske journalister kan interviewe B.T.’s ledelse her:

Michael Dyrby, chefredaktør

Mobil: 4030
9938
E-mail: midy@berlingskemedia.dk

*

Se også Simon Wulff ‘s mc dykkede op i Trillegårds-gangsterrap: “Om fire år skal vi stå til Zulu Awards og hylde dem…”

1 Kommentar på "B.T.-journalist Amal Guerdali dækkede valget: “Jeg foragter Dansk Folkeparti”"

  1. Det her kommunal- og regionalvalg har desværre med al tydelighed vist at Danmark er på vej samme sted hen som Sverige og Tyskland. Den voldsomme venstreekstreme tendens er dels et resultat af fjernelsen af borger- og frihedsrettigheder efter 2001, de uløste problemer fra 2008-krakket, hvor skatteyderne blev brugt som garant for uansvarlige firmaers (bankers) uforholdsmæssigt enorme størrelser, risikotagning og efterfølgende tab (et problem, der bare har vokset sig større og større siden da), samt autoritære politikeres udnyttelse af en epidemi til effektivt at fjerne befolkningens sidste mulighed for at forhindre den totale korporatistiske og totalitære overtagelse af samfundet, som er sket i samarbejde med de førnævnte autoritært indstillede og indoktrinerede politikere igennem flere generationer.
    Befolkningen har givet kapitalismen skylden for de problemer, der er opstået og det har ikke just gjort tingene bedre at store firmaer i vidt omfang samtidig har støttet den totale destabilisering af Europa ved deres indtræden i og deltagelse i befolkningsudskiftningen.
    Folk er vrede på de store firmaer og deres ufattelig grådige og destruktive chefer. Og et eller andet sted kan jeg godt forstå holdningen og er enig et langt stykke af vejen.
    Men løsningen er ikke at deltage i nedbrydningen af det vestlige liberal-demokratiske samfund, som folk gør, når de stemmer på kommunister og venstreekstremister. Og løsningen for borgerlige partier er heller ikke at støtte dem, der ønsker kapitalismen og liberaldemokratiet afskaffet. For det er det, de gør nu, med deres støtte til de vanvittige planer for “klimakamp”, “grøn omstilling” og “lighed” og hvad det ellers hedder.
    Folk skal tage den med ro og prøve at stoppe med at deltage i politikker, der ødelægger befolkningens eget ve og vel og samfundets stabilitet. Ellers kører vi lynhurtigt ud over kanten til afgrunden. Rent faktisk er vi der vel allerede..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.