Største parti – og største taber

På symbolsk vis stod politikerne i Københavns Kommune foran Enhedslistens vragede overborgmesterkandidat, Line Barfod. Omme bag mængden af magtbegærlige politikere stod en bitter Line Barfod med nedadgående mundvige. Største parti – og største taber.

6 Kommentarer på "Største parti – og største taber"

 1. Det er dybt skræmmende at så ufatteligt mange danskere er så dumme at de overhovedet kan finde på at stemme på et så ekstremistisk parti. Det er utroligt at tænke på at folk i Hovedstaden generelt set anses for at være veluddannede med gode jobs og som bor i dyre boliger. Alligevel stemmer næsten samtlige københavnere på partier, hvis programmer rent faktisk handler om at nedbryde samfundet og omdanne det til et socialistisk diktatur!
  Og de partier, som foregiver at ville bevare det liberaldemokratiske samfund, arbejder minsandten også for de venstreekstremistiske dydssager- klimaafgifter, grøn omstilling, race”lighed” osv.
  Vi er ganske enkelt på vej ned i afgrunden. Det sker med forsinkelse, så Kjeld Olesen var lidt tidligt ude med sin forudsigelse dengang, men nu er vi der snart.

  • Det samme kan vel næsten siges om det de ender med i Frederiksberg ved siden af. Efter en menneskealder med et nogenlunde stabilt og velkonsolideret konservativt styre kaster man sig nu ud i et eksperiment med et solidt venstreorienteret styre som resten af landets hovestad ? Nu bliver der vel rigtig grobund, og lukket op for rendyrket Woke kultur og det der er endnu værre…

   • Fordrukken Taber | 18. november 2021 ved 09:26 |

    Lige netop, nordiclux. Den ildevarslende melding på valgnatten var: “Nu skal vi have ryddet op”. Ja tak. Jeg er sikker på at Frederiksberg glæder sig.. 🙄🙄

 2. – og som jeg ser det her i Thy, så valfarter segmentet fra de shithools som de har stemt for, der hvor de kommer fra:

  de har fået øje på Thy og de vidder og strande, som før var kendt af stille mennesker og turister, der bare ville nyde roen og naturen.

  Men nu er Thys vestkyst ved at blive omdannet til et slaraffenland for venstrefløjens storbyborgere, der vil nyde livet på kunstlige-/sprtslige-/hyggejobs-mæssige måder,

  MEN værst af af alt ER, at de har taget deres totale venstreorienterede ideologier med sig, fra det de forlod, og nu markerer sig politisk HER, hvor de er tilflyttere!

  Jo, jo, venstrefløjen og iSlammet har skam meget til fælles!!

  Men hvor er det dog skammeligt, at venstrefløjen flygter, fra det de selv skabte i storbyerne og invadere vore naturperler med de´res lystige livsførelse OG samtid (med lynets hast) infiltrerer deres landsskadelige ideologier i lokalpolitikken 🙁

  – det er som iSlammet: de sætter sig og hærger, over alt hvor de finder, at deres velbehag kan leves på andres bekostning, når de har ødelagt det, som de kom fra!!!

 3. Jo, jo, venstrefløjen, Der Führer og iSlammet har skam meget til fælles!!

 4. Undskyld trådkapringen, men jeg synes lige, jeg vil dele denne interessante oplysning om SMS-sagen, som en uheldig journalist på Ritzau kom til at sende ud i tirsdags, på Ritzaus newsfeed. Citat fra Ritzau-artikel, læst i tirsdags af mig:

  Ifølge Ritzau eksisterer der en aftale, dateret 8.november, mellem Minkkommissionen og statsministeren, der går ud på følgende: (Jeg citerer fra Ritzau-artiklen):
  “Det er statsministeren og topembedsmændene selv, der skal udvælge SMS´er til Minkkommissionen, hvis politiet har fået held med at genskabe dem. Det viste et svar fra justitsminister Nick Hækkerup (S) om en aftale mellem Justitsministeriet og Minkkommissionen indgået 8.november 2021”.
  Hvis nogen troede at der overhovedet eksisterede en reel undersøgelse, så var de igen til grin..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.