TV2 Nord: Helena Palsgaard fra Venstre udsat for chikane fra Stram Kurs: – Hun har stjålet fra os, siger Stram Kurs-medlem

Journalist Charlotte Tybjerg Sørensen fra TV2 Nord skriver i en artikel på TV2 Nords hjemmeside:

“Egentlig har hun ikke lyst til at give det opmærksomhed. Men det, man – hvis man ser på det med meget venlige øjne – kan tolke som satire, har udviklet sig til chikane, mener Helena Palsgaard.

Hun er kandidat til Regionsrådet og stiller op for første gang.

I søndags blev hun gjort opmærksom på, at et opslag hun havde lavet på Instagram med sin valgplakat, var blevet fotoshoppet af Stram Kurs-medlemmet Uwe Max Jensen og delt på sociale medier. Ligesom Uwe Max Jensen havde delt et foto af Helena Palsgaard på Twitter og i billedteksten opfordret til at stemme på Stram Kurs.

Uwe Max Jensen fortæller til TV2 Nord, at dette hændelsesforløb ikke er korrekt gengivet.

– Det begynder med, at hun lægger et billede på Instagram, hvor hun bruger V-tegnet, som er et tegn, der er anvendt af Stram Kurs. Når vi ser en kandidat, der bruger det tegn, så bliver vi oprørte og mener, at det kalder på en kommentar, siger Uwe Max Jensen.”Screenshot fra TV2 Nord. Artiklen kan læses her.
Helena Palsgaard anmeldte Uwe Max Jensen til Twitter, så hans Twitterprofil kortvarigt blev lukket. Hun har også blokeret Uwe Max Jensen på Twitter.

Læs hele TV2 Nords artikel her.

Se også Hatisk och kränkande ikonografi: Lars Vilks’ rundkørselhund knepper Gitte Ørskou fra Moderna Museet

Be the first to comment on "TV2 Nord: Helena Palsgaard fra Venstre udsat for chikane fra Stram Kurs: – Hun har stjålet fra os, siger Stram Kurs-medlem"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.