Sharia i stemmeboksen: Region Hovedstaden hyrer syrisk indvandrer til valgkampagne

Den socialdemokratisk ledede Region Hovedstaden har betalt for en reklamekampagne med den muslimske migrant Farhad Saeed, der skal få danskerne til at stemme ved kommunalvalget.

På Facebook kan man se, at Region Hovedstaden har brugt skattekroner på projektet.

28-årige Farhad Saeed kommer fra den syriske grænseby Al-Qamishli, der ligger tæt på Tyrkiet.

Region Hovedstaden benævner Farhad Saeed som ‘klimainteresseret’. Mon ikke den muslimske indvandrer er mest interesseret i koranen og Allah, når det kommer til stykket?

“Må Allah beskytte dig,” lyder det fra Region Hovedstadens muslimske frontperson.


Se også Eric Clapton og Robert Kennedy jr.

3 Kommentarer på "Sharia i stemmeboksen: Region Hovedstaden hyrer syrisk indvandrer til valgkampagne"

  1. Jeg tvivler også kraftigt på at han er specielt “klimainteresseret”. Så godt den plakat forleden og det er bare ENDNU et tydeligt eksempel på hvordan islam har større og større indflydelse på dansk politik.

  2. Islam mænger sig

  3. Det eneste gyldige for sådan en araber fra Syrien der uheldigvis har den enorme gyldne rettighed at han kan afgive en stemme ved det kommende regionsrådsvalg er Koranens lovord. Denne er fra den sorte middelalder, hvor kampen for klimaet jo slet ikke var et nærværende tema. Det er jo ren dystopi at fremstille ham så værende en klimaforkæmper. Det eneste denne fremmed fjendtlige skal bruges til i valgkampen er vel ret beset at skaffe flere stemmer fra lige netop hans vælgersegment af *nye* muslimske vælgere til et eller andet venstrefløjsparti – eller – de radikaliserede venstre. Ja eller for den sags skyld De Frie Grønne.
    Patetisk !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.