Det Radikale Venstres muslimske valgkamp kører på fuld tryk

Når man blander islam og politik er der tale om islamisme. Derfor er der belæg for at kalde Det Radikale Venstre for et islamistisk parti på linje med Frie Grønne og Hizb ut-Tahrir. De tre partier kæmper for et islamisk styre i Danmark på sigt.


Se også Århus: DF-kandidat Nana Harring chikaneret af AEH’ere, “… fulgte efter mig og var enormt verbalt og fysisk truende”

5 Kommentarer på "Det Radikale Venstres muslimske valgkamp kører på fuld tryk"

 1. Det vælter frem med muslimske kandidater for Radikale. Overalt. Og islam marcherer frem i Danmark og overalt.
  Velbekomme og god weekend! 😵‍💫😵‍💫
  Man skulle næsten lave en gættekonkurrence på ø, hvilket nuværende sekulært kristne vestlige land, der bliver det første til officielt at konvertere til islam.
  Men jeg tror man skal skynde sig at oprette væddemålet for det sker før nogen tænker det muligt..
  Personligt ville jeg nok gætte på Belgien, der overraskende trumfer Sverige og Tyskland til målstregen som første konvertitnation.
  Men Danmark kan da lynhurtigt komme frem i kapløbet, før vi tror det. Det kræver kun at Sverigedemokraterne vinder næste valg i Sverige (tilsyneladende ifølge opinionstallene mere realistisk end at masseindvandringsmodstanderne vinder i Danmark!) og Sverige derefter begynder at sende muslimer ud af landet, hvorefter Danmarks dummeste politikere (dem er der ufatteligt mange af) så siger at “Vi må redde de stakkels udviste muslimer fra Sverige!”.. det er faktisk det eneste, der skal til.

 2. endnu en fucking hættemåge, og et landsforræder parti

 3. Så står det 2-0 til Belgien 😆😆😆
  Fordrukken Taber og Akuma siger Belgien.
  Vil gerne høre flere bud, hvis der er nogle, der er friske på mere gætværk.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.