Breaking news: 79-årig tyrker stemmer ved dansk kommunalvalg

Muslimske Sultan Tuncer taler meget dårligt dansk. Hun er bosat i en ghetto i Slagelse. Nu har den tyrkiske kvinde sat sit kryds ved kommunalvalget – selvom hun ikke er dansk på nogen måde.

En anden tyrkisk kvinde – Cahnan Susanne Corum – hjælper den 79-årige landsmand med at oversætte, så hun kan forme danskernes demokratiske fremtid.

Fremtiden er sharialov – og politikerne ved det godt. Det er kun et spørgsmål om nok tyrkiske krydser på stemmesedlerne.


Se også Asger Højlund om AU-fag: Ubelejlige kendsgerninger udelades – “Alt har en normativ dimension.”

3 Kommentarer på "Breaking news: 79-årig tyrker stemmer ved dansk kommunalvalg"

  1. Fra artiklen: “Så hun kan forme danskernes demokratiske fremtid”😵‍💫😵‍💫
    Jeg tror ikke at danskerne får en demokratisk fremtid, hvis det står til denne kvinde. Det bliver nok snarere en dhimmifremtid under sharia.
    Fantastisk som vores politikere har solgt landet ud og overlader det til voldsomt kulturfremmede at sætte tonen for denne fremtid, samtidig med at udlandsdanskere ikke tillades at stemme.. et eller andet sted burde det kategoriseres som valgsvindel, nøjagtig ligesom det, det Demokratiske Parti foretager sig i USA i øjeblikket med illegal import af stemmer via mennesker, der ankommer i hundredetusindevis ved at krydse den amerikanske sydgrænse illegalt, støttet af det regerende parti og den junta, der har taget magten i landet og i udbredt grad censureret oppositionen.

  2. hold kæft hvor er hun grim, that old perk💩

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.