4 Kommentarer på "Aalborg Universitet: Postdoc Anita Nissen og postdoc Jeppe Fuglsang Larsen forsøger at infiltrere den danske højrefløj"

 1. Citat: “De to projekter ønsker at få indsigt i hvorfor og hvordan personer med sådanne holdninger vælger at blive aktive i den politiske debat.”
  Svar: I kan jo bare følge debatten og forholde jer til indholdet, så har I svaret.

  Citat: “Mere specifikt ønsker vi at forstå hvordan disse holdninger kommer til udtryk (f.eks. i form af blogindlæg eller protestaktioner)”
  Svar: Det kan I sgu da selv se ved at følge debatten. Om I ønsker at “fortstå” – jeg tvivler.

  Citat: “hvilke følelser der knyttes til aktivismen, og hvordan det generelt er at være deltager i det yderst polariserede debatmiljø”
  Svar: Føl lidt mindre og tænkt lidt mere. Landet er i fuld gang med at synke ned i et voldeligt, fattigt og dybt dysfunktionel multikultihelvede. Hvordan modstandere af dette scenarie, så’n går rundt og “føler” må være en biting, når man ser disse konsekvenser i øjnene. Det skulle I også gøre, hvis I skulle kunne retfærdiggøre over for de betalende danskere, at I bruger vores skattekroner på jeres såkaldte “forskning”, et andet ord for at få bekræftet jeres fordomme.

 2. Jeg spekulerer på hvad en post.doc er – det kalder Anita sig. Officielt hedder åbenbart Postdoc eller postdoc. Hvem ved?
  Selv må jeg være post.post eller postpost, da jeg som ung gik med post i sommer- og jueleferier. Jeg kan nu ikke leve af at være postpost; kan man leve af at være postdoc?

 3. Øh, surt at Free Speech Blog er på værkstedet. Det skulle aldrig være endnu en muslimer som har anmeldt den yderst informative nyhedskanal?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.