Radio Louds ræverøde værter: Kevin Shakir og Alexander Wils Lorenzen har været ansat i henholdsvis Enhedslisten og Alternativet

Licenskanalen Radio Loud har netop lanceret et nyt værtshold, der består af irakeren Kevin Hayder Shakir og den tidligere DR-vært Alexander Wils Lorenzen.

De licensbetalte nyhedsjournalister har været ansat som presserådgivere hos henholdsvis Enhedslisten og Alternativet.

Nu skal danskerne have ræverød licenspropaganda serveret til morgenkaffen. Der er på ingen måde ‘lidt for enhver smag’ på Radio Loud.

Der er sjovt nok aldrig nyhedsværter og journalister, der tidligere har været på lønningslisten hos Dansk Folkeparti eller Nye Borgerlige.

Radio Loud får 65 millioner licens- og skattekroner hvert år.

*

Eventuelle klager kan sendes til Radio Louds ledelse:

Simon Andersen, chefredaktør

Telefon: 7240 7001
E-mail: simon.andersen@radioloud.dk


(Foto: Pressefoto fra Radio Loud)


Se også Danmarks Radio præsenterer ny tv-vært: Muslim, født i Bagdad og kandidat for De Radikale

1 Kommentar på "Radio Louds ræverøde værter: Kevin Shakir og Alexander Wils Lorenzen har været ansat i henholdsvis Enhedslisten og Alternativet"

  1. 65 millioner til rød og islamisk propaganda. Og ved næste valg vælges der endnu en gang politikere, der vil sikre fortsat financiering af disse ekstremistiske socialister og muslimer og deres radiokanaler.
    De danske skatteslaver må igen ro endnu stærkere i galejskibet. Man føler sig faktisk hensat til den berømte galejscene i Ben Hur.. forøvrigt en lærerig film, når man ser på dagens samfund og har brug for et perspektiv. Og nej, det skal ikke være den nye udgave, man ser. Det skal være 1959-udgaven med Charlton Heston som Judas Ben Hur og Haya Harareet som Esther, man skal se..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.