Ringdal & Kristensen – Gækken er slået løs

Uwe Max Jensen var i Radio Loud i går i programmet Ringdal & Kristensen – værter Anton Ringdal og Kristoffer Kristensen. Speciel oplevelse. Øvrige gæster var Marten Sørensen – lektor emeritus i planter – klovnen Njetski og Hannibal Hildorf – stifter af Havenisse-partiet.

Radio Loud skriver følgende om programmet:

“Vi har fået provokunstner Uwe Max Jensen til at reklamere for Radio Loud’s helt nye kulturprogram “Ringdal & Kristensen” gennem sin provokerende kunst. Hannibal Hildorf er formand for og stifter af Havenisse-partiet – og så er han dansktop-sanger. Vi får besøg af ham.. bedre sent end aldrig. Derudover er der breaking news, for Radio Loud følger i fodsporene på en række andre, når de slår gækken løs sammen med en lektor emeritus (Marten Sørensen, red.). Det hele er krydret med klovnen Njetski.”

Programmet kan høres her.

Studievært Anton Ringdal interviewer Uwe Max Jensen. Klovnen Njetski ser til.

(Fotos: Jon Eirik Lundberg)


Se også Radio Louds ræverøde værter: Kevin Shakir og Alexander Wils Lorenzen har været ansat i henholdsvis Enhedslisten og Alternativet

Be the first to comment on "Ringdal & Kristensen – Gækken er slået løs"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.