Inger Støjberg-sagen: Egyptisk jurist ville IKKE adskille muslimske barnebrude

Mandagens afhøringer i den igangværende barnebrudsretssag, hvor tidligere udlændige- og integrationsminister Inger Støjberg sidder på anklagebænken, trak tråde til både Nordafrika og islam.

Dagens hovedvidne var tidligere jurist i Udlændingestyrelsen, Adam Ahmed Fathi Ahmed Abdel Khalik.

Embedsmanden udviste en mistænkelig stor interesse for de muslimske barnebrude og deres ægtemænd i forbindelse med sin ansættelse hos udlændingemyndighederne.

Adam Abdel Khalik har egyptiske rødder. Han repræsenterer dermed en af de mange sagsbehandlere og jurister i Udlændingestyrelsen, der har etnisk oprindelse i et muslimsk land.

Afhøringerne af Adam Abdel Khalik i Rigsretten tegner et billede af en ung og aggressiv jurist, der var optaget af de muslimske barnebrudes ret til at sove med deres ægtemænd – allerede inden han blev ansat i Udlændingestyrelsen 1. juni 2016.

Første gang, at Adam Abdel Khalik – efter eget udsagn – bliver interesseret i de mindreårige barnebrude og deres ægtemænd, er 19. februar 2016. Den egyptiske jurist arbejder på det tidspunkt i justitsministeriets kontor for menneskerettigheder.

Her bruger man blandt andet tid på at få FN’s flygtningekonvention fra 1951 til at overtrumfe dansk lovgivning. Det er denne 70 år gamle FN-erklæring, der er forfattet i efterkrigstiden, der betyder, at mange kriminelle indvandrere med muslimsk baggrund ikke kan udvises til hjemlandet, når de har begået voldtægt eller drab.

Det er vinterferie i Justitsministeriet, og mange af den unge indvandrerjurists chefer har taget fri.

Adam Abdel Khalik bliver forelagt en artikel fra Jyllands-Posten. Abdel Khalik bliver stærkt bekymret, da han læser, at de muslimske barnebrude vil blive adskilt fra deres ældre mænd.

Den egyptiske ungjurist er urolig, fordi han frygter, at danske myndigheder svigter FN’s udlændigekonventioner, og i stedet lader danske forhold og dansk lovgivning herske i Danmark.

I Danmark er det ikke tilladt at blive gift, når man er under 18 år. Alligevel er der adskillige muslimske barnebrude, der bor med deres ægtemænd på danske asylcentre.

Inger Støjbergs ordre betyder, at 22 mindreårige piger bliver adskilt fra deres ægtemænd.

Adam Abdel Khalik er så oprevet, at han kontakter en chef i Justitsministeriet, der angiveligt er på vinterferie. Den kvindelige chef bliver nødt til at kontakte en afdelingschef i Udlændingestyrelsen for at få beroliget den egyptiske jurist. Adam Abdel Khalik er stærkt optaget af barnebrudenes ret til at have sex med deres muslimske ægtemænd.

Adam Abdel Khalik bliver forsikret om, at FN’s lovgivning stadig står over dansk lovgivning. Men den egyptiske jurist glemmer på ingen måde barnebrudssagen, der rumsterer videre i hans tanker.

Fire måneder senere bliver Adam Abdel Khalik udlånt til Udlændingestyrelsen fra Justitsministeriet. Den unge egypter begynder nærmest omgående at beskylde sine ny kollegaer for urent trav, når det kommer til adskillelsen af barnebrude fra deres ældre ægtemænd.

En eller to dage efter, at Adam Abdel Khalik er begyndt i jobbet hos Udlændingestyrelsen, er der en større medarbejderfest med høvdingebold og en elektrisk rodeotyr. Festlighederne skal give de ansatte et tættere sammenhold.

Adam Abdel Khalik har svært ved at feste, for hans tanker er optaget af de muslimske barnebrude. Det ligner en multikulturel besættelse.

Adam Abdel Khalik opdager til sin rædsel, at flere muslimske barnebrude stadig er adskilt. Den unge jurist frygter, at FN’s udlændingeregler, der ofte favoriserer utilpassede migranter, ikke er overholdt til punkt og prikke.

Adam Abdel Khalik tager straks en alvorlig samtale med sin ny chef i Udlændingestyrelsen.

“Jeg troede egentlig, at det her var passé, og at det var afsluttet. Det gik så op for mig, at det var det jo langtfra. Der var stadig par, som var adskilt efter instruksen (Inger Støjbergs ordre om at adskille barnebrude, red.),” siger Adam Abdel Khalik.

Midt i boldkast og oplevelserne med den drejende rodeotyr siger Adam Abdel Khalik til sin ny chef, at han mener, at ordningen med at adskille barnebrudene konsekvent “er klart ulovlig”.

Samtalerne om de muslimske barnebrude slutter ikke her. Ifølge Adam Abdel Khalik fortsætter drøftelser i Udlændingestyrelsen, fordi det er uklart om, dansk lovgivning eller FN’s regler benyttes, når muslimske ægtemænd vil i seng med deres barnebrude.

Flere gange advarer Adam Abdel Khalik om muligheden for, at adskillelserne af barnebrudene fra deres ægtemænd er ulovlige.

Adam Abdel Khalik antyder, at han bliver udsat for racismelignende chikane i Udlændingestyrelsen, fordi han må spise frokost alene.

“Jeg havde mig selv,” siger Adam Abdel Khalik og smider det velkendte offerkort.

Den unge jurist benytter selv grove mobbemetoder mod de chefer, der efter Adam Abdel Khaliks opfattelse ikke nærer nok omsorg for de muslimske barnebrudes ret til ægteskabeligt samkvem med deres ældre mænd.

Adam Abdel Khalik kalder eksempelvis en kvindelig afdelingschef (af etnisk dansk oprindelse, red.) for ‘Hexia de Trick’ og hentyder til en ond heks fra Disneys tegneserieunivers.

Det emmer af had og ondskabsfuldheder fra den unge egyptiske jurists side.

Adam Abdel Khalik går personligt ind i en barnebrudssag, der omhandler en 16-årig afghansk teenagepige. Barnebruden har tidligere sovet med sin ægtemand på et dansk asylcenter.

Udlændingestyrelsens egyptiske jurist er rasende over, at den 16-årige muslim er blevet adskilt fra ægtemanden.

“Jeg mener, at der er tale om en klart ulovlig tjenestebefaling,” konstaterer Adam Abdel Khalik og hentyder til adskillelsen af det afghanske barnebrudepar.

Adam Abdel Khalik mener ikke, at det er forkert, at den 16-årige sover med sin ægtemand. Den egyptiske jurist understreger, at det afghanske ægtepar allerede har sovet samme i syv måneder under parrets hidtidige asylophold i Danmark.

Desuden understreger Adam Abdel Khalik, at det afghanske ægtepar begge er over den seksuelle lavalder, der er 15 år i Danmark.

På et tidspunkt i sagsforløbet om barnebrudene har Adam Abdel Khalik en samtale med direktøren for Udlændingestyrelsen.

Her fremfører Abdel Khalik igen sin hjertesag om de muslimske barnebrude og udbryder, at “det var utroligt at høre jurister sidde og forsvare en klart ulovlig ordning”, hvortil direktøren svarer, at “det må han ikke sige”.

Adam Abdel Khalik ignorerer, at han flere måneder tidligere – i februar 2016 – er blevet forsikret om, at barnebrudene vil blive behandlet efter gældende FN-regler og dansk lovgivning.

Den egyptiske jurist kan på ingen måde slippe sin indædte kamp til fordel for de muslimske ægtepar.

I 2016 sender Adam Abdel Khalik et personligt brev til et barnebrudepar i Danmark. Parret har været adskilt, fordi hustruen var mindreårig.

I brevet fremgår det, at barnebruden igen kan bo sammen med sin ægtemand på et dansk asylcenter.

“I kan indkvarteres sammen igen,” står der i brevet fra Udlændingestyrelsen.

Brevet er underskrevet af Adam Abdel Khalik, der selv kan overbringe den glædelige nyhed. Islamiske middelaldertraditioner hersker igen i Danmark.

I dag arbejder Adam Abdel Khalik ikke længere i Udlændingestyrelsen. Den unge indvandrer er ansat i en chefstilling hos Folketingets Ombudsmand. En institution, hvortil man kan klage over de danske myndigheders afgørelser og sagsbehandlinger.

Juristen Adam Ahmed Fathi Ahmed Abdel Khalik er søn af den nordafrikanske migrant, Ahmed Fathi Ahmed Abdel-Khalik, der er født i Egypten.

De danske politikere er så letsindige at give Adam Abdel Khaliks far et dansk pas i 1981. På det tidspunkt sidder de danske statsborgerskaber særligt løst, når migranterne fra Afrika og Stormellemøsten stiller sig i kø.

Den aldrende egyptiske indvandrer udviser ikke nævneværdige tegn på at have taget dansk kultur til sig. Selvom det rødbedefarvede pas har været i egypterens varetægt i omkring 40 år.

Det emmer af egyptisk nationalisme, politik og arabiske gloser på Ahmed Fathi Ahmed Abdel-Khaliks Facebookprofil.

Den egyptiske migrant deler opslag, hvor den narkodømte imam, Abdul Wahid Pedersen, svarer på spørgsmål om islam sammen med sin datter, der er tidligere kandidat for Sikandar Siddiques Frie Grønne.

Imam Abdul Wahid Pedersen har flere gange understreget, at stening og drab på utro kvinder er en del af islamisk lovgivning.

Ahmed Fathi Ahmed Abdel-Khalik deler også en artikel, der fortæller, at Det Islamiske Trossamfund ikke går ind for stening. Oplysningerne er tvivlsomme, da netop moskéen og miljøet omkring Det Islamiske Trossamfund i Københavns Nordvestkvarter huser nogle af de værste islamister på dansk jord.

Det er i denne moské, at hundredevis af muslimer lovpriser Allah og mindes Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein – kun en uge efter hans terrorangreb og dobbeltdrab i København i februar 2015.

Det Islamiske Trossamfund har også ladet en Islamisk Stat-terrorist undervise unge mennesker i koranens lovord.

Den apotekeruddannede Ahmed Fathi Ahmed Abdel-Khalik, der har opdraget juristen Adam Abdel Khalik og hans bror, flirter i foruroligende grad med islamismen på de sociale medier.

Den egyptiske indvandrer deler flittigt religiøs propaganda. Her fortælles der om fordelene ved muslimske friskoler i Danmark. Den egyptiske indvandrer vil mane nogle af de mange “fordomme og generaliseringer” om skatteyderfinansierede koranskoler i jorden.

Flere muslimske friskoler er blevet lukket på grund af økonomisk svindel og religiøs fanatisme.

Ahmed Fathi Ahmed Abdel-Khalik deler også hadpropaganda fra en anden egyptisk indvandrer – den muslimske filmproducent, Omar Marzouk.

Omar Marzouk er ligesom Ahmed Fathi Ahmed Abdel-Khalik født i Egypten, og han spreder i foråret 2019 adskillige negative Facebookopslag om det islamkritiske parti Stram Kurs og partilederen Rasmus Paludan.

Ahmed Fathi Ahmed Abdel-Khalik deler det meste af Omar Marzouks politiske hadpropaganda. Muslimer tolererer generelt ikke, at islam bliver modarbejdet af danske politikere.

Udlændigestyrelsens tidligere jurist, Adam Abdel Khalik, er ligeledes forbundet til muslimske Omar Marzouk via Facebook. Det hele handler givetvis om de fælles egyptiske rødder.

Adam Abdel Khaliks far støtter, næsten som en selvfølge, den del af dansk politik, hvor partierne kæmper for at importere endnu flere velfærdsmigranter fra muslimske lande.

Ahmed Fathi Ahmed Abdel-Khalik deler Facebookopslag fra Enhedslistens Pernille Skipper og De Radikales Zenia Stampe. Netop de to politikere kæmper ofte om de muslimske vælgeres gunst.

Men det bliver også til et Facebookopslag, hvor der bliver sendt direkte video fra et islamisk ramadanarrangement på Københavns Rådhusplads.

Videoen bliver lagt på Facebook af en muslimsk organisation, hvor steningsimamen Abdul Wahid Pedersen spiller en central rolle.

Ovenstående oplysninger peger på, at Udlændingestyrelsens forhenværende jurist, Adam Abdel Khalik, er opvokset i et hjem, hvor islamismens gløder ulmer.

Set i dette perspektiv er det ikke overraskende, at den egyptiske jurist kæmper med næb og kløer for, at muslimske barnebrude IKKE skal adskilles.

Adam Abdel Khalik er en af Inger Støjbergs største kritikere og modstandere, når han indtager vidneskranken i barnebrudskommissionen og den igangværende rigsretssag.

En ting er slået fast efter afhøringen af Adam Ahmed Fathi Ahmed Abdel Khalik. Det emmer af islam hos de danske udlændingemyndigheder.

Allah er stor i Rigsretten.


*

Se også LOUD lod Kevin Shakir dække NB-årsmøde: Ved valget i 2017 var han pressestrateg for Enhedslisten…

2 Kommentarer på "Inger Støjberg-sagen: Egyptisk jurist ville IKKE adskille muslimske barnebrude"

  1. Allah er stor i Rigsretten. Og Rigsretten er EEN STOR Skueproces.!

    • Hva satan: Er imam, Abdul Wahid Pedersen (Stenings Pedersen) nu blevet Hasher, Punper eller Pumpedyr.
      Man må i sandhed sige: Udlændingestyrelsen kender til alt lort Inden for Islam. og det styrenlen udfører bliver derefter.
      For Muslimer er Barnebrude tilladt.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.