Den muslimske DR-vært Adnan Al-Adhami: Asylsvindler, der tager på ferie i hjemlandet Irak

Adnan Al-Adhami er kendt som den satiriske tv-vært, der får lov at håne og nedgøre politikere som Inger Støjberg og Pia Kjærsgaard på DR’s sendeflade.

Men der er også en anden side af Adnan Al-Adhami, som seerne ikke får at se – asylsvindleren!

Adnan Al-Adhami er rejst fra Irak og har søgt asyl i Danmark med sin familie. Den irakiske tv-vært er mindst to gange rejst på ferie i hjemlandet Irak – efter familiens asylkrav i Danmark.

De danske myndigheder er opmærksomme på denne uregelmæssighed, da Adnan Al-Adhami ansøger om dansk statsborgerskab i 2012. Alligevel giver udlændingemyndighederne den irakiske asylsvindler et dansk pas.

I denne uge blev Adnan Al-Adhami vært for sit første tv-program på Danmarks Radio.

*

Dette er en hovedrystende sag om asylsvindel, hvor detaljerne spiller en væsentlig rolle.

27-årige Adnan Ibrahim Al-Adhami er født i Iraks hovedstad Bagdad i oktober 1994. Irak bliver på det tidspunkt kontrolleret af den sunni-muslimske diktator, Saddam Hussein, der bogstaveligt talt får nedskrevet koranen med sit eget blod.

Adnan Al-Adhami vokser op i et hjem, hvor familien har et billede af Saddam Hussein hængende på væggen. Alt tyder på, at den muslimske familie hylder diktatoren, der er berygtet for giftgasangreb og blodig tortur.

I 2000 rejser familien Al-Adhami til Danmark. Den muslimske familie fortæller de danske myndigheder, at familien er flygtet fra Saddam Husseins styre.

Alligevel rejser Adnan Al-Adhami på ferie til fødebyen Bagdad i 2002.

På dette tidspunkt er Saddam Hussein stadig ved magten i Irak. Men de muslimske asylansøgere kan uden problemer rejse til Irak og opholde sig i hjemlandet – uden at være forfulgt eller i fare.

I marts 2003 begynder krigen mellem de vestlige styrker og Saddam Husseins militærmaskine. Efter kort tid bryder Iraks militær sammen. I december 2003 bliver Saddam Hussein taget til fange af de amerikanske styrker.

I 2006 tager asylansøgeren Adnan Al-Adhami igen på ferie i Irak.

Det er anden gang, at den muslimske asylansøger rejser til hjemlandet. Asylsvindlen er som mejslet i granit.

Tilbage i Danmark ender Adnan Al-Adhamis forældre som førtidspensionister. De nyder de danske velfærdsgoder og skattepenge.

Finansministeriet har udregnet, at ikke-vestlige indvandrere koster danskerne 31 milliarder kroner hvert år. Beløbet er angivelig højere, da mange udgifter ikke er medtaget i regnskabet.

I Danmark begynder asylsvindleren Adnan Al-Adhami at ansøge om et dansk pas og statsborgerskab, da han fylder 18 år.

Den muslimske asylansøger melder sig ind i Det Radikale Venstres ungdomsparti, hvor han får en fremtrædende post.

I 2013 er Adnan Al-Adhami på stemmesedlen for Det Radikale Venstre i Viborg Kommune – selvom han udelukkende er irakisk statsborger. Han får et flot valg med 278 personlige stemmer.

Adnan Al-Adhami er rasende over, at det danske samfund nøler med at give ham et statsborgerskab.

“Hvorfor skal det være så svært at give statsborgerskab til folk, der gerne vil være danskere,” siger Adnan Al-Adhami, der antyder, at racisme kan spille en rolle:

“Jeg føler, at det er en forskelsbehandling, at der er et A- og et B-folk, hvor jeg så tilhører B-folket.”

Det viser sig, at de danske udlændingemyndigheder er opmærksomme på de to ferierejser til hjemlandet Irak i 2002 og 2006.

Justitsministeriets Indfødsretskontor kræver at få forelagt dokumentation for Adnan Al-Adhamis svindelrejser til hjemlandet.

“Jeg gemmer ikke flybilletter fra så lang tid tilbage,” lyder det surt fra Adnan Al-Adhami, der er træt af det danske system, som han kalder “meget bureaukratisk”.

De naive danske myndigheder bukker under. I slutningen af 2017 stemmer et folketingsflertal den lov igennem, der giver Adnan Al-Adhami et dansk statsborgerskab.

Det er daværende udlændinge- og integrationsminister, Inger Støjberg, der sætter sin underskrift på loven. Få måneder senere bliver det rødbedefarvede pas fremsendt til Adnan Al-Adhami.

På samme tidspunkt er Adnan Al-Adhamis karriere på licenskanalerne Danmarks Radio og Radio24syv begyndt at tage fart.

Det hele kulminerer i efteråret 2021, da Adnan Al-Adhami bliver udnævnt til vært for sit første tv-program på Danmarks Radio.

Den tidligere kandidat for Det Radikale Venstre skal i flere programmer dække kommunalvalget på tv-kanalen DR2.

Asylsvindlen er komplet. Danskerne er blevet beriget med et par muslimske førtidspensionister samt en arabisk tv-vært, der har politiske rødder hos De Radikale.

Man er ikke flygtning og har ret til ophold i Danmark, hvis man samtidig tager på ferie i hjemlandet.

DR-værten Adnan Al-Adhami skal sendes hjem til Irak.

*

Kritiske journalister kan spørge DR’s ledelse, hvorfor mediet benytter en asylsvindler som tv-vært:

Mads Kromann Andersen, programchef for DR3 og DR2+

E-mail: mkan@dr.dk
Mobil: 6060 5350

*

(Foto: Pressefoto fra Danmarks radio)


Se også Danmarks Radio præsenterer ny tv-vært: Muslim, født i Bagdad og kandidat for De Radikale

3 Kommentarer på "Den muslimske DR-vært Adnan Al-Adhami: Asylsvindler, der tager på ferie i hjemlandet Irak"

 1. Jeg har ingen illusioner længere.
  For det første så er folk ikke bare ligeglade med at vi, åbenbart frivilligt, lukker hundredetusindevis af mennesker ind i landet, som fra begyndelsen er fjendtligt stemt overfor både os og landets grundlag. De går simpelthen ind for det!
  For det andet så er det som om at folk i al almindelighed simpelthen går ind for den totale destruktion af deres eget land og kultur og erstatningen af den med en fremmed (muslimsk) kultur.
  Jeg har svært ved at se hvordan Danmark skal kunne rette op på miseren og kan slet heller ikke se hvordan vi skal kunne gøre det uden først at skulle igennem en langvarig KRIG.

 2. DF er til grin. Man må sige: DF er blevet stuerene.
  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE13324864/familien-df-er-ikke-laengere-dfere/
  31.10.2021 KL. 06:00
  Familien DF er ikke længere DF’ere
  Familien Gall var i 2016 Dansk Folkepartis kampagnefamilie i partiets muligvis mest omtalte kampagne nogensinde. Men efter et opgør med partitoppen og en årsfest med halalkød på menuen har alle familiens medlemmer forladt partiet. Ligesom hver femte kandidat på partiets stemmeseddel op til kommunalvalget.

  • Ja, hvordan synes Pia Kjærsgaard min selv, det går? Først var hun med til at dolke sit daværende partis stifter i ryggen, hvorefter hun stifter sit eget, fundamentalt anderledes og socialistisk/fascistisk inspirerede parti. Som hun derefter bryder ned til grunden!!
   Det ville være sjovt og en vittighed, man kunne grine sin r.. i laser over, hvis ikke det var fordi at hendes svinske opførsel i forbindelse med ødelæggelsen af Fremskridtspartiet og i særdelehed overfor Mogens Glistrup, altid har fået mig til at foragte hende og fuldstændig fjernet enhver positiv tanke, jeg måtte have for noget, hun har sagt efterfølgende, i de over 20 år, der er gået med hendes misfoster af et parti, som dog utroligt nok stadig formår at holde fast på en del medlemmer, der kan trække stemmer. Men der bliver færre og færre af dem dag for dag, efterhånden som bedraget og de falske forudsætninger går op for både kandidater og medlemmer. Senest har Martin Henriksen måtte trække sig fra et ordførerskab pga kritik af Kjærsgaard ved et møde.
   Og apropos danske politikere:
   Jeg synes, det er meget symptomatisk for danske politikere at de har en særdeles autoritær ledelsesform, der både giver sig udslag i selve ledelsen af deres parti/afdeling osv, men også i ledelsen af det, de nu har med at gøre; mentaliteten er stærkt antidemokratisk og sammenspist. En stor del af grunden til at vi er havnet der hvor f.eks. Grundlovsbrud kan trives så godt på Christiansborg uden konsekvenser.
   Og en katastrofe for “folkestyret”, som vi jo med en slet skjult sarkasme og falsk varebetegnelse kalder vores politiske system, og befolkningen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.