Islam myrder løs

Journalist Simon Carlson fra Lokalavisen skriver om Steen Jensen, der har forladt Dansk Folkeparti i kølvandet på en racismedom:

“»Islam myrder løs overalt i Europa og i fatter intet, hvad kan man egentlig kalde jer, tåber landsvigere, naive, islamister, dumme, revolutionære, tosser, stalinister eller slet og ret håbløse naive pladderhumanister,« var en af af ytringerne, og det er langt over stregen for Dansk Folkeparti, siger partisekretær Steen Thomsen.

»Det der er blevet sagt (af Steen Jensen, red.) er langt over grænsen for, hvad Dansk Folkeparti synes, der er acceptabelt, og det er noget helt andet end det, han i første omgang gav udtryk for at have sagt. Da jeg så dommen, så jeg jo, at det ikke var i overensstemmelse med det, som var meldt ud, og så det der reelt var slået op på Facebook. Det konfronterer jeg ham med, og så erkender han med det samme, at det var langt over stregen og tilbyder så at melde sig ud,« fortæller Steen Thomsen.”

Hvordan i alverden kan man få en “racismedom” for den udtalelse? Og hvordan i alverden kan man blive smidt ud af Dansk Folkeparti for at sige, som Steen Jensen har gjort?


Se også Grundtvigsk Forum giver pris i Grundtvigs navn til Pelle Dragsted: ‘Det nationale lå Grundtvig på sinde’

Be the first to comment on "Islam myrder løs"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.