Kaj Framke – manden bag øl-hetz mod Nye Borgerlige: “Dansk lov gælder ikke for mig”

Den verserende strid mellem Thisted Bryghus og Nye Borgerlige afdækker på fornemmeste vis den radikaliserede venstrefløj, der føler sig hævet over landets lovgivning.

Det var den 45-årige ølblogger Kaj Framke, der i første omgang tvang Thisted Bryghus til at ekskludere Nye Borgerlige og Pernille Vermund som kunder.

Kaj Framke tilhører den yderste venstrefløj. Kaj Framke har i en årrække været en central del af det voldsparate autonome miljø i København. Han anser sig selv som ‘revolutionær socialist’.

“Min grænse går ikke der, hvor loven holder op,” udtalte Kaj Framke i efteråret 1999.

Med andre ord: Kaj Framke mener, at han må udføre kriminelle gerninger, hvis det passer ham. Den venstreradikale blogger føler sig ikke bundet af dansk lovgivning.

Nu skulle man tro, at en sådan antidemokratisk udtalelse ville ekskludere Kaj Framke fra at optræde i danske medier og på danske universiteter. Men sådan er det langt fra.

Hos Danmarks Radio kan man læse en ukritisk artikel om Kaj Framkes ølblog Kajs Ølblog. Og DTU – Danmarks Tekniske Universitet bruger venstreradikale Kaj Framke som ekspert.

Voldsparate socialister, der er parat til at begå kriminalitet som en del af deres politiske kamp, bliver omfavnet af både DR og DTU.

Medierne burde kime Kaj Framke ned med kritiske spørgsmål. I stedet hyldes han blandt journalister for sin hadkampagne mod Nye Borgerlige.

På fotoet ses Kaj Framke iført en kommunistisk militæruniform fra det tidligere Sovjetunionen.

Kaj Framke hader ikke kun Nye Borgerlige. Han har også en voldsom antipati mod SF.*

Se også Venstreradikale bag Thisted-kampagne: ‘Henrik’, ‘dirtbag leftist’ & Kaj Framke, revolutionær socialist

4 Kommentarer på "Kaj Framke – manden bag øl-hetz mod Nye Borgerlige: “Dansk lov gælder ikke for mig”"

 1. Det kan åbenbart ikke blive venstreekstremt nok for Framke.
  Og hans holdninger går jo igen i Thisted Bryghus, når de kan bilde sig selv ind at Nye Borgerlige er racistiske.
  Herfra skal der lyde et stort tillykke til Thisted Bryghus for deres umiddelbare reaktion, hvor de bøjer sig for venstreekstremismen. Det er altid afslørende at se folks, organisationers og virksomheders umiddelbare reaktion på venstreekstremistiske og muslimske særkrav om sær- og respektbehandling af dem samt censur af anderledes tænkende og troende.
  Ud fra det, jeg har set, er det oplagt at boykotte Thisted Bryghus for der er ingen grund til andet end nultolerance overfor firmaer, der bøjer sig for venstreekstremisterne. Lige for lige. Og så er jeg ligeglad med at de ændrer mening i anden omgang. Og ganske smart var Pernille Vermund jo også ude og fortælle at det var da fint at Thisted Bryghus havde ændret mening, men at NB i mellemtiden havde fundet en ny leverandør af øl 😆😆- stærkt gået.

 2. Nu informerer jeg igen.

  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE13395867/bestyrelsesformand-om-ny-udmelding-fra-bryghus-det-gik-bare-alt-for-staerkt/
  24.10.2021 KL. 11:41 OPDATERET 24.10.2021 KL. 12:04
  Bestyrelsesformand om ny udmelding fra bryghus: »Det gik bare alt for stærkt«
  Facebook-opslag var forhastet, og bryghus vil fortsat lave øl med politikeretiketter.
  —————–
  Enten er JyllandsPosten fulde af løgn her, eller så er JP det ikke.
  Hvad skal man stole på:

  Sitat fra JP:
  Selvom Thisted Bryghus lørdag meldte ud, at det ikke længere ville lave øletiketter til politiske partier, er beskeden en helt anden søndag.

  Her lyder det nemlig fra bryghusets bestyrelse, at der alligevel ikke bliver sat en stopper for konceptet ’private labels’, og at partier fortsat kan få lavet øl-etiketter. Det fremgår af en pressemeddelelse, der er underskrevet af bestyrelsen.

  Sagen omhandler et Facebook-opslag fra lørdag, hvor direktør i Thisted Bryghus Aage Svenningsen skrev, at det ikke længere ville tilbyde at lave øletiketter til partier på baggrund af en massiv kritik af at bryghuset, der for nyligt har produceret såkaldte ”private label” øl, hvor et billede af Nye Borgerliges partiformand Pernille Vermund var at finde på etiketten.

  Fakta: Thisted Bryghus

  Thisted Bryghus er et lokalt forankret bryggeri i Thy, der har eksisteret siden starten i 1902.
  Gennem de seneste 8-10 år er bryggeriet gået fra at være lokal til landsdækkende leverandør, og i dag kan bryggeriets produkter købes over hele landet.
  Mange af bryggeriets produkter indeholder ingredienser, der er dyrket i området omkring Thy.
  Thisted Bryghus blev udnævnt til Årets Danske Bryggeri i 2015, 2016 og 2017. Bag prisen står Forbrugerorganisationen Danske Ølentusiaster.
  Kilde: Thisted Bryghus / Visit Thy

  Men ifølge bryghusets bestyrelse var det et »forhastet og forkert opslag«, og beslutningen om at stoppe tilbuddet om konceptet med såkaldte ”private labels” er ikke gældende.

  »Det gik bare for stærkt, og det er jo, hvad der sker på de sociale medier. Vi vil fortsat brygge øl til alle vores kunder uanset politisk standpunkt eller partimedlemskab,« oplyser bestyrelsesformand Verner Jensen til Jyllands-Posten. Hverken han eller direktør Aage Svenningsen ønsker at kommentere årsagen til lørdagens Facebook-opslag yderligere.

  Bestyrelsen bakker ifølge pressemeddelelsen fortsat 100 pct. op omkring ledelsen og direktionen i Thisted Bryghus.
  ——————————————–
  Konklusion:
  Hvis Jyllands Posten lyve, forsætter balladen.
  Hvis ikke har vi kun de SKIDE kommunist tilbage at revse.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.