Hvorfor går Magnus Møller Ziegler frit rundt?

Magnus Møller Ziegler burde interneres – som minimum under valgkampen.

Magnus Ziegler er angiveligt ansat på Københavns Universitet som undervisningsassistent.
Se også KV21: Thomas Simone Maare, nonbinær byrådskandidat for Det Radikale Venstre i Tårnby Kommune

2 Kommentarer på "Hvorfor går Magnus Møller Ziegler frit rundt?"

  1. Så vidt jeg ved, er der ikke nogen, der i hverdagen eller den danske valgkamp placerer sig selv som racister eller nazister, som de venstreekstreme godt kan lide at stemple dem, der er imod deres klasseopdeling af danskerne.
    Der kan være andre (de venstreekstreme og deres mange fans), der mener at de, der er uenige med dem, er racister og nazister. Men det er ikke en legitim position, medmindre man ligefrem kan ændre lovgivningen og fejlagtigt få stemplet andre som racister. Og nåååh ja, det er der jo faktisk nogen, der har formået, på trods af at de havde en ekstremt papirtynd eller ligefrem løgnagtig sag. Og jo mere momentum, de venstreekstreme har, både i samfundet generelt og nu også hos de store firmaer, for den tvungne “antiracistiske” stillingtagen, jo flere mennesker vil blive fjernet fra samfundet med et “racist”-stempel. Eller et “vaccinemodstander”-stempel. Eller et “misogynist”-stempel. Eller et “klimabenægter”-stempel .. osv osv. Den store udrensning er i fuld gang og når den er slut, så er der kun de “rigtige” mennesker tilbage og vi andre sidder enten i fængsel, i lejre eller er lagt i graven, til stor tilfredshed for de fleste mennesker her i landet. Så behøver de ikke at bekymre sig om problemer mere, men leve i dejlig forvisset tryghed om at Danmark er antiracistisk, grønt, klimavenligt, multikulturelt, tolerant, åbensindet osv osv af samme floskelskuffe.

  2. Han underviser i “Marx i det 21. århundrede”… Det er meget passende. Mon ikke hans speciale er Marx Brothers’ film “Fulde af fup” og “Det tossede hus”, som er stadig mere rammende betegnelser for hans afdeling af Københavns Universitet…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.