Thisted Bryghus: Nye Borgerlige er racister!

Ledelsen af det 120 år gamle Thisted Bryghus melder sig under de venstreradikale faner, hvor man udskammer islamkritikere som racister.

Denne gang rammer racismeanklagerne Nye Borgerliges politikere og vælgere.

Thisted Bryghus har fået klager, fordi bryggeriet har produceret øl med speciallavede etiketter til Nye Borgerlige i anledning af kommunalvalget.

Bryggeriet har tidligere produceret speciallavede øl til venstrefløjspartierne Socialdemokratiet og SF. Sidstnævnte parti blev dannet af kommunistiske udbrydere. Kommunismen menes at have kostet over 100 millioner menneskeliv til dato.

Thisted Bryghus har også leveret specialøl til Christiania, der er berygtet for adskillige skuddrab, stenkast mod politiet og banderelateret hashhandel, der i stigende grad er overtaget af kriminelle indvandrere fra muslimske lande.

Det stærkt venstreorienterede Thisted Bryghus har aldrig taget afstand fra ovenstående. Anderledes ser det ud, når der skal leveres alkohol til den nationalsindede højrefløj.

Efter at ølleverancerne til Nye Borgerlige er blevet kendt i offentligheden, går den øverste direktør, Aage Svenningsen, ud og tager afstand fra det islamkritiske parti:

Thisted Bryghus’ administrerende direktør understreger, at ølproducenten tager afstand fra “racisme”.

Det svarer til, at en person erklærer, at vedkommende ikke vil se sin nabo mere, fordi der tages afstand fra pædofili. Den indirekte anklage ville omgående kaste en skygge over den omtalte nabo.

Den erfarne ølbrygger Aage Svenningsen har været direktør for Thisted Bryghus siden sommeren 2009.

Han er gift med – Lene Schøler Svenningen – der er uddannet plejehjemsassistent. Venstre-politikeren Lene Svenningsen er medlem af kommunalbestyrelsen i Morsø Kommune. Parret har en søn og en datter.

Aage Svenningsens politikerkone er ansat i fodboldklubben Thisted FC som eventmedarbejder. Bryghusdirektøren er selv et magtfuldt bestyrelsesmedlem af netop Thisted FC. Det lugter af uklædelig nepotisme og kommunalpolitik sammenblandet i en bitter cocktail.

Nye Borgerliges frontkvinde, Pernille Vermund, er ikke tilfreds med racismebeskyldningerne fra Thisted Bryghus:

“Hvor er jeg oprigtigt ked af, at Nye Borgerlige bliver omtalt i et opslag, som handler om racisme,” udtaler Pernille Vermund.

Racismeanklagerne er som taget ud af munden på Lene Svenningens partiformand, Jakob Ellemann-Jensen.

*

Kritiske journalister og skuffede ølkunder kan henvende sig til Thisted Bryghus her:

Aage Svenningsen, administrerende direktør

Mobil: 4024 2522
E-mail: aage@thisted-bryghus.dk

*

Lene Schøler Svenningsen, politiker, Venstre

Mobil: 6013 6627
E-mail: les@morsoe.dk

*

Se også Flandern, Belgien: Mindesmærker for døde hvide mænd, Westvleteren øl…

2 Kommentarer på "Thisted Bryghus: Nye Borgerlige er racister!"

 1. De har vidst taget den til sig igen, og stoppet piben ind. Hvad jeg forstår.

  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE13395867/bestyrelsesformand-om-ny-udmelding-fra-bryghus-det-gik-bare-alt-for-staerkt/
  24.10.2021 KL. 11:41 OPDATERET 24.10.2021 KL. 12:04
  Bestyrelsesformand om ny udmelding fra bryghus: »Det gik bare alt for stærkt«
  Facebook-opslag var forhastet, og bryghus vil fortsat lave øl med politikeretiketter.

  Selvom Thisted Bryghus lørdag meldte ud, at det ikke længere ville lave øletiketter til politiske partier, er beskeden en helt anden søndag.

  Her lyder det nemlig fra bryghusets bestyrelse, at der alligevel ikke bliver sat en stopper for konceptet ’private labels’, og at partier fortsat kan få lavet øl-etiketter. Det fremgår af en pressemeddelelse, der er underskrevet af bestyrelsen.

  pressemeddelelsen: thisted-bryghus.dk/nyheder/posts/2021/october/pressemeddelelse-omkring-private-label-oel/

  Linket indsættes lige efter h….://

 2. Nu fortryder Vermund at have brugt ordet “perker”, tilsyneladende fordi det giver ammunition til racismebeskyldninger. Dog er “perker” jo simpelthen en samlebetegnelse for perser og tyrker, når man kun omtrentlig ved, hvor en omtalt person er fra. Ligesom når man siger “skandinav” om en person fra enten Danmark, Norge eller Sverige.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.