6 Kommentarer på "Tak for kaffe!"

 1. Kaffe har den forkerte farve, den SKAL være Hvid.

  Der er også een med Hunde legesager.
  Jeg var i ABC og se på en lille Gris som siger ØF, men lyder er lavet om på Grisene.
  Den jeg har siger ØF og bruges over for dem som siger: Jeg knepper din mor, og grisen kommer op af lommen og siger ØF.

 2. En identitær helgardering er ‘crossover’-kønnethed dvs. trans-gendere – oftest via kønsskifte operation – der figurerer overalt nu om dage i store segmenter i mediefladen – især i de sociale.
  Transgendere bliver det fuldendte svar på en ‘intetkønnethed’ hvor race, sexualitet LGBTQ+ og ja selvf. selve identitetsidealet er ingredienserne i Woke’ismens smagsfuldendte ‘ret’. De bliver af mange på de sociale medier set som foregangs intetkøns-individer som indeholder hele paletten af Woke’ismens og kulturmarxsismens ønsketænkning om det etisk smukke.
  En kulørt/farvet transgender person er et must for den moderne totalitære identitets ensretnings ideologi. Specielt for den unge generation der har svært ved at finde et eget identitært ståsted i en mere og mere broget klimahysterisk verden med dommedagsprofetier. Nej så hellere op på ‘regnbuebåndet’: For enden af regnbuen findes ‘lykken’ jo som bekendt.
  På kvindesiden har de også den fordel at de kan præstere bedre i f.eks. sportens verden og dermed opnå at stå øverst på skamlen oftere.
  De sociale medier vælter en masse rundt i en ophøjethed af ‘regnbuefarvede’ kulørte trans-gendere som det nærmest ideelle mål for nutidens ‘drømme skabning’. Så er man jo også fri for at skulle forholde sig til det at være enten hvid eller sort som menneske race. Det vækker heller ikke andet end end furore i det moderne totalitære ensrettede menneske.
  I Japan og andre højtudviklede asiatiske lande foretrækker man teknologiske løsninger f.eks robotter mange steder, så slipper man jo også for alt det forhippede identitetshysteri – ja for for hvilket køn har en robot ærlig talt ? 🙂

  • Ja, det er klart en fordel at tilhøre en af de angiveligt diskriminerede minoritetsgrupper. Et parodisk eksempel på det er jo i øvrigt den berømte/berygtede Alec Baldwins kone Hillary, der kalder sig Hilaria og bruger fake spansk accent for at virke eksotisk. Da en ægte latina-kvinde var indigneret, blev hun sat på plads af den meget progressive Baldwin, der typisk for hans stil bad en anden kritiker “go f–k yourself”. Stjernerne er desperate efter ikke bare at være kedelige (nord)europæere. Men de kan altså ikke skifte baggrund, men så kan de jo altid skifte køn for at være med på moden.

 3. Måske som en konsekvens af “falsk bevidsthed” har jeg ikke tidligere skænket de stakkels udhængte negere en tanke med alle disse gamle koloniale piktogrammer, vores racistiske samfund er spækket med. Men da morgenkaffen skulle brygges lagde jeg for første gang mærke til logoet for “Karat kaffe”. Med den positur og gangart ligner han jo en karikatur på samme befolkningsgruppe hentet direkte ud af en Tom og Jerry film fra 1940’erne. Hvor længe mon den holder?:

  https://www.nemlig.com/karat-original-907011

  • Uha, den er også i farezonen. Det er tankevækkende, hvor hurtigt det går. Utroligt, at det kun er 13 år siden, at nogen overhovedet turde prøve at sende “Sorte svin” med billede og det hele på gaden https://nordjyske.dk/nyheder/slut-med-sorte-svin-paa-flaske/85f0d84e-cc46-4758-bc6b-021b349da4e5
   Skal man more sig ved indkøb i dag, er det nødvendigt selv at føje lidt til i fantasien. Fx når man ser Kloakslam med rotten… https://slikworld.dk/shop/bonbon-kloak-slam/

  • K(c)arat er en værdi-måleenhed for diamanter. Jo højere k(c)arat værdi ifht. hele diamantens vægt jo mere værdi har den på markedet.
   Gu’ ved om Karat Original Kaffe tænkte på det dengang de fik lavet sådan et piktogram med den lille negroid-dreng til deres kaffeposer ? Måske havde de en ide om at han skulle symbolisere mere værdi(carat) ?
   Nååå nej det står selv og med en skrigende gul label midt på posen: MERE FYLDIG SMAG – altså mere kaffe-smags-værdi !
   Sådan Karat Kaffe.
   Fy ha da Karat Kaffe ! Nu kommer der nok snart nogle identitære Woke LGBTQ+’ere og anlægger en stor ‘racisme-sag’ imod jer…I må hellere skifte kulør på drengen snarrest 🙂

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.