De Radikales valgfusk: Muslimske Rabih Azad-Ahmad snyder med valgplakaterne

Mens danske politikere og deres frivillige måtte vente til klokken 12 lørdag med at hænge valgplakater op, så var to frivillige, der var udsendt af den muslimske politiker Rabih Azad-Ahmad fra Radikale Venstre, hurtigere i gang.

“Da jeg kommer klokken 11 er de allerede godt i gang. Klokken 11.45 hænger de langs hele gågaden, og de forsøger at tage den lygtepæl, jeg står ved, da jeg begynder at filme,” siger Marie Overgaard Christensen fra Venstres Ungdom

I Aarhus Kommune er det en klar regel, at der først må hænges valgplakater op, når klokken har passeret klokken 12. Den regel ignorerede et par indvandrere, der var hyret af den libanesisk fødte kandidat Rabih Azad-Ahmad.

På samtlige lygtepæle på Strøget i Aarhus hænger nu et velkendt ansigt. En smilende Rabih Azad-Ahmad, der er rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune og repræsenterer Det Radikale Venstre.

“Det er rigtigt, at de blev sat op for tidligt,” indrømmer Rabih Azad-Ahmad og slår fast:

“Der er sket en fejl.”

Over for de danske medier bedyrer Rabih Azad-Ahmad, at de ulovlige valgplakater straks blev taget ned og sat op igen efter klokken 12. Alt tyder på, at det er en islamisk løgn – også kaldet ‘taqiyya’.

Et vidne, der har lavet en videooptagelse af ulovlighederne, fortæller, at de muslimske valgplakater stadig dominerede gadebilledet klokken 11.45.

“De pillede dem ikke ned igen. Hvis man ser ned ad Strøget nu, kan man også se, de har de bedste pladser hele vejen,” siger Marie Overgaard Christensen fra Venstres Ungdom.

Netop Venstres Ungdom er et af de ungdomspartier, der er en stærk fortaler for mere islamisk indvandring og multikultur. Måske fik den unge kvindelige plakatopsætter løn som forskyldt?

De Radikales Rabih Azad-Ahmad er født i Libanon. Han kommer fra en søskendeflok på 11 børn. Han har palæstinensisk baggrund og har boet i den muslimske ghetto Gellerupparken.

Rabih Azad-Ahmad har tidligere udtalt, at han ser en stormoské i Aarhus som et svar på problemerne med radikaliserede islamister i Aarhus Kommune.

I efteråret 2005 opfordrede Rabih Azad-Ahmad til fordømmelse af den danske avis Jyllands-Posten, fordi avisen havde trykt 12 tegninger af Muhammed.

I foråret 2019 deltog den radikale Rabih Azad-Ahmad i et anti-jødisk møde på dansk jord. Her var det overordnede fokus at ‘fjerne Israel’. På scenen blev der blandt andet talt om ‘bombebælte’, jihad-krig og blodsudgydelser.

Både Rabih Azad-Ahmad, Enhedslistens Pernille Skipper og Alternativets daværende folketingspolitiker, Carolina Magdalene Maier, stod på talerlisten. Carolina Maier er i dag partikammerat med Rabih Azad-Ahmad.

I forbindelse med folketingsvalget i sommeren 2019 kom det frem, at moskeer og islamiske foreninger mobiliserede muslimer i de aarhusianske ghettoområder til at stemme på Enhedslisten og Det Radikale Venstre.

Den radikale Rabih Azad-Ahmad så intet problem i den islamiske vækkelse blandt vælgerne. Den muslimske politiker glædede sig tværtimod over, at flere beboere i Gellerup-ghettoen havde taget demokratiet til sig.

I Gellerup gik De Radikale fra en stemmeandel på 5,1 procent i 2015 til 34,2 procent i 2019.

Nu er der endnu engang multikulturel valgkamp i Aarhus.

Rabih Azad-Ahmad medgiver, at det er hans ansvar, at de frivillige plakatopsættere bliver instrueret i reglerne. Den muslimske politiker hævder, at der er tale om en misforståelse:

“De blev blot for ivrige,” siger Rabih Azad-Ahmad og henviser til de to indvandrere, der snød med valgplakaterne i Aarhus.

Allah tegner til at blive stor i kommunalvalgkampen.


Se også Det var en jätte vi kämpade emot

4 Kommentarer på "De Radikales valgfusk: Muslimske Rabih Azad-Ahmad snyder med valgplakaterne"

 1. Ryk lortet ned, snydetampe har ikke stemmeret.

 2. Nyhed: een af de gale og syndsyge:

  https://finans.dk/erhverv/ECE13386991/paa-island-staar-orca-der-er-verdens-stoerste-co2stoevsuger-men-den-er-slet-ikke-stor-nok/?ctxref=ext

  Anlæget hentet 10 Tons CO2 daglig, og lagrer det i undergrunden. (Island) Hvor rådden kan det dog blive. Med den Seismisk aktivitet der er på Island, kan CO2én frigøres igen i løbet af et par minutter.

  Hold da kæft for nogle tumper.

  • En gennemsnitlig dansker skulle udlede rundt regnet ca. 11 tons Co2 udledning om året. Dvs. anlægget fjerner hvad der svarer til ca. 332 danskeres gennems. årlige forbug.
   Ja så kan man jo spørge sig selv om hvor mange af disse anlæg der så skal bygges for at fjerne alt Co2 udledning for Islands befolkning på ca. 350.000 indbyggere hvis de har et forbrug på det der svarer ca. til en danskers.
   Det vil komme til at kræve ca: 350.000/332 = 105 af samme slags.
   Samtidig har man så heller ikke taget hensyn til vulkanudbrud på Hekla eller andre steder. Hvor mange tusinder skulle der så af disse anlæg til for at fjerne sådan et vulkanudbrud ?
   Det er nok ikke lige Nobel Prisen der skal uddeles her.
   Der var engang noget engelsk humoristisk satire der hed: Monty Python – og det kunne være at hele det totale gak-gak omkring dette Co2-støvsuger anlæg skulle indgå i en af deres mange sketches 😂

 3. Forkert der skulle selvf. have stået ca. 1055 af disse Co2 støvsuger fjerner anlæg. Dette gør det jo absolut heller ikk bedre !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.