Thisted Bryghus bag ræverød øl: Kommunismen har kostet 100 millioner menneskeliv

Historien om Thisted Bryghus er tragikomisk, når der bliver kradset i overfladen.

I 2019 producerede Thisted Bryghus en øl til SF, der fejrede 60 års jubilæum. Dengang var der ingen problemer eller udskamning, fordi aftagerne var fra den yderste venstrefløj.

På øletiketten ses partistifteren Aksel Larsen, der har en betændt fortid som partiformand for DKP – Danmarks Kommunistiske Parti.

Kommunismen er en grufuld ideologi, der har stået bag død og ødelæggelse i hele verden. Forskere anslår, at kommunismen har kostet over 100 millioner menneskeliv.

Myrderierne og udsultningen er foregået i lande som Sovjetunionen, Kina, DDR, Nordkorea, Rumænien, Cuba og mange flere.

Selv de forhadte nazister, der stod bag jødeudryddelserne under Anden Verdenskrig, når ikke op på siden af den blodrøde kommunisme, hvad antallet af døde ofre angår.

Alligevel havde Thisted Bryghus INGEN problemer med at levere en øl til SF med den tidligere kommunistformand på etiketten i 2019.

Der er endda flere politikere i SF med en dunkel kommunistfortid. SF’s tidligere erhvervs- og vækstminister Ole Sohn var i en årrække formand for DKP – Danmarks Kommunistiske Parti.

Ole Sohn havde tætte venskabsbånd til kommunistdikaturet i Østtyskland. Den danske kommunistleder deltog i partifester og storladne militærparader. DDR-styret blev senere afsløret i at dræbe, fængsle og forfølge egne borgere i ren politisk hetz.

Ingen alarmlamper ringede hos Thisted Bryghus og direktør Aage Svenningsen i den anledning.

Derimod nedlægger Thisted Bryghus straks et ølforbud og taler om racisme, da det bliver offentligt kendt, at bryggeriet har leveret en øl med Nye Borgerliges frontfigur Pernille Vermund på etiketten i 2021.

Det sker kun to år efter den kontroversielle SF/kommunist-øl i 2019.

Pernille Vermund, hendes politikere og vælgere beskyldes for racisme af Thisted Bryghus!

Hvorfor? Nye Borgerlige vil begrænse de bundløse integrationsproblemer, pengespild og kriminalitet som den islamiske masseindvandring har påført danskerne.

Kommunister er velkomne – mens islamkritiske danskere får sparket.

*

Utilfredse ølkunder kan henvende sig til Thisted Bryghus her:

Aage Svenningsen, administrerende direktør

Mobil: 4024 2522
E-mail: aage@thisted-bryghus.dk

*

Se også Vel ankommet i Hollandske Tilburg, La Trappe Isid’or i glasset, K’s choice på anlægget…

3 Kommentarer på "Thisted Bryghus bag ræverød øl: Kommunismen har kostet 100 millioner menneskeliv"

  1. Parallellerne er mange: “Café Castro er en af Københavns største caféer med 100 indendørs siddepladser og knap 300 udendørs siddepladser. Café Castro er indrettet med originale spændende cubanske rekvisitter og malerier, samt fotos og artikler med blandt andre Che Guevara og Fidel Castro.” En Café Pinochet, opkaldt efter den chilenske leder med langt færre ofre end Castro, og med et velstående demokrati som arv, ville jo nok opleve shitstorm og blive hærget… En udbredt frase er blevet, at NB legitimt er fredløse, fordi de “ikke arbejder for helheden”. Jamen historisk har alle partier haft deres segment, hvis interesser de særligt varetager. Hvis et parti 100% fik sin vilje, ville det favorisere nogen på ensidig vis uanset partifarve, mens andre betaler. Men at hvert parti får lov til at trække i sin retning, giver faktisk den balance, demokratiet er.

  2. Aage Svenningsen, administrerende direktør har rette ind efter bestyrelsen.
    Det blev gjord så Direktøren kunne forstå det.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.