Steffen Viggo Brøchner: Kunstnere bør ikke sælge deres værker

Steffen Brøchner skriver om Uwe Max Jensen på Facebook. Jeg kan kun give Steffen Viggo Brøchner ret: Det er totalt forargeligt, at kunstnere forsøger at tjene penge og ikke bare satser på at have hånden nede i statskassen.

Værker af Uwe Max Jensen.


Se også Lars Vilks udstiller på Ujazdowski Castle Centre for Contemporary Art i Warszawa og Gösta Werner museet i Simrishamn

3 Kommentarer på "Steffen Viggo Brøchner: Kunstnere bør ikke sælge deres værker"

  1. Superflotte malerier. Er disse til salg?

  2. En anden, mindre kreativ måde at ændre budskabet i ældre værker på er simpelthen at ændre deres navne. https://www.tichyseinblick.de/meinungen/petition-umbenennungen-staatliche-kunstsammlungen-dresden/ Er dog en slags falskneri, hvis historikken skjules for publikum. Jeg udbasunerer gerne mit påfund med at omdøbe Brendekildes maleri “Udslidt” til “Muhamedaneren gjorde det!” Et kunstværks titel skal jo følge med tiden…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.