Lemlæstede børn: TV 2 Nyhederne skjuler identiteten på livsfarlig muslimsk læge – Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari fra Greve

TV 2 Nyhederne fortæller i dag om en skandaleramt omskæringslæge.

Den muslimske læge har arbejdet ulovligt i asylcentre. Han står bag livsfarlige lemlæstelser af små børn. Lægen har blandt andet skåret halvdelen af et barns penis.

De statsansatte TV 2-journalister har mørlagt identiteten på den farlige læge. Måske fordi der er tale om en muslimsk indvandrer fra Syrien?

Den syriske læge hedder Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari. Der er tale om en rettroende 55-årig muslim, der kom til Danmark i 1991.

I foråret 1996 fik den islamiske kvaksalver en autorisation til at arbejde som læge i Danmark.

Hazim Al-Ansari fungerede derefter som hjertelæge på forskellige danske hospitaler. Fra 2013 til 2017 arbejdede Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari som overlæge på sygehuset i Frederikssund.

Sideløbende med sygehusjobbet har Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari lemlæstet og skamferet adskillige drengebørn som led i rituelle omskæringer.

I dag kan Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari frit behandle danske patienter.

På 14 år har Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari foretaget mindst 27 omskæringer af børn, der blev indberettet til myndighederne. 16 børn blev indlagt med komplikationer efter Al-Ansaris omskærelse af børnene. I nogle af tilfældene var komplikationerne livstruende. Børnene var simpelthen i fare for at dø.

Siden 2003 har de danske sundhedsmyndigheder modtaget alvorlige og kritiske indberetninger om Hazim Mohammed Radhi Al-Ansaris religiøse omskæringsvirksomhed.

Kvaksalveriet og de ulovlige operationer er foregået i Hazim Mohammed Radhi Al-Ansaris private hjem – og i mindst ét tilfælde på et asylcenter.

55-årige Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari har omskåret en kun to måneder gammel baby efter en middelalderlig metode. Bagefter havde sundhedsmyndighederne svært ved at genkende drengebabyens kønsorgan som en penis. I stedet blev den beskrevet som ‘en kuppellignende genstand, hvor urinen kan komme igennem’.

Den arabiske læges operationsmetode er blevet beskrevet som “upræcis, grov og traumatiserende”.

Syriske Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari har angiveligt også foretaget børneoperationer under stærkt kritisable forhold i Sverige.

De muslimske ritualer fandt sted i en lejlighed, der var ejet af Hazim Mohammed Radhi Al-Ansaris far.

Børnelemlæstelserne skulle være foregået i et uhumsk køkken. Svensk politi fandt en masse medicin og medicinsk udstyr på et køkkenbord. Det var tydeligt for politifolkene, at det beskidte bord blev brugt som et sted for omskæring.

Badeværelset i lejligheden var under renovering, og der var opsat et skilt, hvor der stod “ADVARSEL – ASBEST”.

I sommeren 2018 blev Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari frakendt retten til at fungere som læge i Danmark – men kun i to år.

Det viste sig, at skandalelægen havde udført en ulovlig operation/omskæring på en toårig indvandrerdreng.

Selve operationen foregik i Hazim Mohammed Radhi Al-Ansaris private hjem – en gulstensvilla i indvandrerkommunen Greve, der ligger syd for København.

Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari bor på den samme adresse i dag.

I dag arbejder Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari på et dansk sygehus, hvor han behandler danske patienter.

Danskerne kan ikke tage deres forholdsregler, for TV 2 Nyhederne har valgt at anonymisere den livsfarlige syriske læge som ‘Mohammed A’.

*

Se ‘Omskæring bag lukkede døre’ på TV 2 PLAY / Mere på TV 2’s hjemmeside

*

Hvis danskerne ønsker at klage over lægen Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari, skal de kontakte Styrelsen for Patientsikkerhed:

Telefon: 7228 6600

E-mail: stps@stps.dk

*

Se også Ahmad Azzam Karhani idømt 4,5 års fængsel for tre voldtægtsforsøg

Be the first to comment on "Lemlæstede børn: TV 2 Nyhederne skjuler identiteten på livsfarlig muslimsk læge – Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari fra Greve"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.