Afsløring: Muslimer foretager uhumsk amatørkirurgi på børn i Danmark

Den islamiske masseindvandring påfører danskerne milliardudgifter og bloddryppende kriminalstatistikker.

Alligevel bliver de fleste danskere sandsynligvis chokerede, når de finder ud af, at muslimske amatørlæger foretager operationer og omskæringer på drengebørns kønsorganer.

Det foregår i Danmark, og ofrene er helt op i skolealderen.

Gerningsmændene er de lyssky kvaksalvere – Abu Jalal og Abu Hussam – der arbejder som uautoriserede læger fra deres baser i henholdsvis Sverige og Tyskland.

Netop disse to nabolande har modtaget tusindvis af muslimske migranter de seneste år.

Abu Jalal fortæller, at han foretager privat kirurgi og omskæringer hos flere kunder i Danmark. Han er dybt troende, og han nævner flere gange ‘Allah’.

Abu Hussam fortæller, at han har omskåret og opereret mindst 200 børn i Danmark. Han har været amatørlæge i syv år, og han har opereret drengebørn på daglig basis over hele Europa.

De sikrer sig begge, at naboerne ikke kan kigge ind ad vinduerne i forbindelse med deres kirurgiske indgreb. Begge muslimer erkender, at de begår ulovligheder i Danmark.

Abu Jalal fortæller, at hvis de muslimske forældre bliver opdaget af de danske myndigheder, så kommer de på politistationen tre-fire gange og får en bøde på 6000 kroner.

Der er tale om decideret uhumske amatørindgreb på børn. Muslimerne steriliserer deres instrumenter i et beskidt køkken. Operationen foregår uden handsker og på et beskidt gulv/tæppe.

De muslimske amatørlæger bruger ikke ordentlig smertelindring og bedøvelse til barnet. Abu Hussam vifter blot med en lille sprayflaske. Det udgør den såkaldte ‘bedøvelse’.

Et af Abu Hussams ‘kirurgiske værktøjer’ er en slags loddekolbe, som man kender fra hobbybutikker i Danmark.

Danske narkoselæger og lægesammenslutninger anbefaler, at omskæring af drengebørn foregår på hospitaler og bliver udført af uddannede læger. Omskærelse skal desuden foretages med professionelle og sterile kirurgiske instrumenter samt i rene omgivelser.

Islam og sharialovens indtog i Danmark har bragt den mørke middelalder med sig.

Statsminister Mette Frederiksen har sagt, at børneomskæring skal være lovlig i Danmark. Grunden er, at jøder blev gasset i nazisternes KZ-lejre under Anden Verdenskrig, der sluttede tilbage i 1945.

“I er nogle bedragere. Må Allah gøre ved jer, hvad han finder passende,” udbryder amatørkirurgen Abu Hussam, da han er blevet afsløret af TV 2.

Abu Hussam troede, at han skulle foretage en ulovlig børneoperation i et privat hjem på Nørrebro i København. Han blev afsløret af pressen denne gang.

*

Se ‘Omskæring bag lukkede døre’ på TV 2 PLAY / Mere på TV 2’s hjemmeside

*

Se også Lemlæstede børn: TV 2 Nyhederne skjuler identiteten på livsfarlig muslimsk læge – Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari fra Greve

3 Kommentarer på "Afsløring: Muslimer foretager uhumsk amatørkirurgi på børn i Danmark"

  1. Hvor er Børnenes Minister og Erhvernedlæggeren Mette Mink Frederiksen henne. ??
    Værne hun stadig om han den politiske Islamskiderik. ?

  2. Jeg går ind for at andre religioner skal have lov til at beholde deres religiøse sædvaner, inklusive drengeomskæring, sålænge de ikke kræves efterlevet af mennesker af anden trosretning, ikke er en klar belastning for den omgivende verden, ikke er imod dansk lov (barnebrude og pigeomskæring nej tak) og ikke gør skade (korrekt udført drengeomskæring).
    Men det her kvaksalveri er jo åbenlyst for klamt- og klart skadeligt. En temmelig uhyggelig historie, som jeg desværre tror, der findes en del eksempler på.

  3. Denne kvaksalver af en araberisk velfærdsimmigrant ‘Abe’ Hussams skulle selv prøve at udsættes for sådan en rituel omskæring. Bare ikke lige på det nederste hoved men det øverste af slagsen forstås. Så kunne det jo være at han endte som en sand martyr i I’SLAM’s hellige navn. Beelzebub(satan) skal nok tage kærligt imod dig hvis du bliver ved med at foretage dig dette uhumske infame kvaksalveri.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.