Islamisk terror i Norge: Den muslimske konvertit Espen Andersen Bråthen dræber fire kvinder og en mand i Allahs navn

Den 37-årige konvertit, Espen Andersen Bråthen, gik onsdag aften amok i byen Kongsberg, hvor han dræbte fem og sårede to.

De fem drabsofre er i alderen 50 til 70 år. En af de sårede er en politibetjent, der ikke var på job.

Lederen af Kongsberg-moskéen, der går under navnet Kongsberg Islamsk Kultursenter (Kongsberg Islamisk Kulturcenter), bekræfter, at den muslimske terrorist er kommet flere gange i moskéen.

“Han var aldrig truende eller virkede som en person, som kunne udføre vold,” siger Oussama Tlili.

I 2017 lagde terroristen Espen Bråthen to videoer på Youtube – en norsk og en engelsk version – hvor han fremsætter religiøse trusler:

“Jeg kommer med en advarsel. Er det virkelig det her, I vil? Og alle, som har lyst til at gøre op for sig selv, så er tiden inde. Forstå at jeg er muslim,” siger Espen Andersen Bråthen, mens han stirrer ind i kameraet.

I Danmark er personer med muslimsk baggrund overrepræsenteret i kriminalstatistikkerne. Den dybt kriminelle islamist, Espen Andersen Bråthen, underbygger disse tal.

Espen Andersen Bråthen har flere domme bag sig. I 2012 blev han idømt 60 dages fængsel for groft tyveri og narkokriminalitet

I domsafsigelsen fra 2012 fremgår det desuden, at den muslimske terrorist er dømt for lignende forhold.

I 2019 truede Espen Bråthen med at dræbe sin far, og han efterlod en Colt revolver kaliber 4,5 mm hos de chokerede forældre.

Meget tyder på, at det norske politi ikke har evnerne til at dæmme op for den islamiske terrorisme, der truer den vestlige verden.

Klokken 18.13 modtager politiet flere alarmopkald fra borgerne. Vidner har blandt andet set terroristen sigte på kunderne i et Coop Extra-supermarked, der ligger i det centrale Kongsberg

Et chokeret vidne ser et mandligt terroroffer forlade supermarkedet med en pil stikkende ud af ryggen.

Fire politipatruljer bliver sendt til gerningsstedet. Klokken 18.18 ankommer politiet. Betjentene beskydes straks med pile fra den islamiske bueskytte.

Politiet må give fortabt, og Espen Andersen Bråthen stikker af. Han kan fortsætte sit islamiske blodbad i Kongsbergs gader.

Norske politifolk er som udgangspunkt ikke bevæbnede. Betjentene skal have en særlig tilladelse til at bære en tjenestepistol, der normalt er låst inde i en særlig sikkerhedsboks.

“Det er da en overvejelse værd at se nærmere på det norske princip (om ubevæbnede betjente, red.),” sagde politiforskeren Lars Holmberg fra Københavns Universitet i 2004

I Kongsberg flænges luften af det, som vidner beskriver som “dødsskrig”. I 25 minutter bevæger Espen Andersen Bråthen sig rundt i et større område af byen og dræber fire kvinder og en mand.

Det ubevæbnede norske politi spiller fallit over for den islamiske dominanskultur. Her trumfer voldsparatheden den naive skandinaviske folkesjæl.

Først klokken 18.47 lykkes det norske betjente at anholde den islamiske terrorist. Men skaden er sket. Fem vantro ofre har betalt den ultimative pris.

Politiet fortæller, at den religiøse drabsmand benyttede forskellige våben til det voldsomme terrorangreb – herunder bue og pil.

37-årige Espen Andersen Bråthen er født i Norge, og han har boet store dele af sit liv i Kongsberg. Hans far er norsk. Moren er dansker.

Den islamiske terrorist har dansk statsborgerskab. Et dansk familiemedlem fortæller, at det er flere år siden, at Espen Bråthen har været i morens fødeland.

Den danske familie fortæller om de gode minder, som den muslimske terrorist vækker:

“Vi er kede af, at den skønne kærlige dreng, som vi med jævne mellemrum kunne besøge…aldrig vender tilbage til os.”

Espen Bråthens familiemedlem er overrasket over den muslimske slægtnings evner som præcisionsskytte med bue og pil. Han fatter ikke, hvordan terroristen kunne nå at dræbe fem mennesker med de skarpe pile.

Espen Andersen Bråthen har erkendt forholdene omkring terrordrabene i Kongsberg.

Bue og pil-terroristen Espen Andersen Bråthen kommer med en videoadvarsel til de vantro i 2017.
Se også Bosnisk Islamisk Stat-terrorist og otte børn hentet til Danmark

4 Kommentarer på "Islamisk terror i Norge: Den muslimske konvertit Espen Andersen Bråthen dræber fire kvinder og en mand i Allahs navn"

  1. Et meget godt eksempel på islams evne til at omvende hvide etniske mennesker. Der er ikke så få efterhånden – og dem, der ikke er direkte konverteret, kunne lige så godt være det, med den opførsel, de lægger for dagen.

  2. Ser han stadig sådan ud, ligner han mere klichéen for en højrefløjser, hvilket jo bare viser, at udviklingen er gået ind i et mere urovækkende stadie. Gik farlige islamitter dog bare i kaftan og havde stort skæg, ville man vide, hvem man skulle undgå. Men mistillids-samfundet bliver totalt, når de Allah-inspirerede kan være hvem som helst i køen i Netto.

  3. Ja.
    Der er lys i lortet lille mor. !!
    Gartneren holder udsalg.

    Gad vide om folk skal hånes, før de foretager sig noget. ? Eller vil folk lade stå til, og forvente Etaten og den herskende klasse vil gøre der for dem.

  4. Ja, den den radikale islamisme har fået mange facetterede ansigter – eller – også er den i bund og grund helt og aldeles ‘ansigtsløs’ og gemmer sig i alskens mørkemænd med eller uden markante gevandter. Radikaliseringen er grænseløs og pludselig kommer den så lige vupti til at stikke sit, ja, grimme fjæs frem ud af intet. Det er netop dette der i sagens natur er det skræmmende og spreder rædsel i al sin grusomhed. Ikke engang et salafist skæg var i dette tilfælde et ‘kendemærke’ for terroristen og kunne have sat ham i ‘relief’ ifht. hans fanatiske islamistiske ugerning. Dette er et faktum set udfra det offentliggjorte billede af denne nu anholdte konver’HIT’…En meget utryg og uheldig udvikling.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.