Norsk medie: Den muslimske konvertit Espen Andersen Bråthen dræber fem personer med bue og pil

Det er en 37-årig muslimsk konvertit, der står bag et bue og pil-angreb i den norske by Kongsberg, der onsdag aften kostede fem mennesker livet.

Det oplyser norsk TV 2, der har informationen fra flere uafhængige kilder.

Der skulle være tale om en muslim, der er indehaver af et dansk statsborgerskab. Den anholdte har en dansk mor og en norsk far. Manden skulle være bosat i Norge.

Det norske politi fik de første meldinger om, at en mand skød efter mennesker med bue og pil i Kongsberg klokken 18.13 onsdag aften. Klokken 18.47 blev den muslimske konvertit anholdt.

Flere medier fortæller om en dramatisk anholdelse. Politiet i Kongsberg fortalte onsdag aften, at de undervejs i angrebet havde kontakt til den muslimske morder. Men han slap væk fra betjentene. Den 37-årige kunne derefter fortsætte sin buejagt på vantro ofre.

I Norge er politibetjente som udgangspunkt ikke bevæbnede med skydevåben.

Udover de fem drabsofre, der måtte lade livet i Allahs navn, blev to ofre hårdt såret. De er indlagt på intensivafdelingen. Men meldes uden for livsfare.

Den 37-årige skulle blandt andet have truet kunder og ansatte i et Coop Extra-supermarked i Kongsberg. Coops norske ledelse oplyser, at ingen af deres medarbejdere skulle være kommet fysisk til skade.

Politiet i Kongsberg har ikke oplyst et motiv for bue-angrebet. Myndighederne finder det oplagt at undersøge om, der er tale om et terrorangreb.

Det er i stigende grad almindeligt, at berøringsangst hos medier og myndigheder medfører, at sandheden om terroranslag, der kan forbindes til islam, bliver mørkelagt.

Den 37-årige muslim samarbejder med politiet, og han fortæller detaljer fra det dødelige angreb. Det fortæller hans forsvarer tidligt torsdag morgen.

“Han er klart præget af situationen,” oplyser forsvarsadvokaten Fredrik Neumann om hans shariatro klient.


Se også Mette Frederiksen ville ikke tale om Qatar: Var euforisk over ikke-eksisterende Kasper Schmeichel-redning…

2 Kommentarer på "Norsk medie: Den muslimske konvertit Espen Andersen Bråthen dræber fem personer med bue og pil"

 1. Indfødte galninge er det svært at garantere sig imod. MEN en indlysende sammenhæng med indvandringsproblemet er det jo, at samfundets terapeutiske ressourcer i høj grad de senere årtier er forbrugt på de importerede islamitter, så vore egne mentalt udfordrede pænt må stille sig i kø. Tænk, hvis alle velfærdssamfundets behandlerressourcer kunne fokuseres på vore egne med behov – der også bliver stadig flere bl.a. på grund af en selvhadende og livsmeningsberøvende ideologisk tidsånd. Endelig synes det klart, at morder for Allah inspireres man lettere til, når man møder sympatisører for idéen på gader og stræder.

  • Den oprindelig befolkning er også galninger, det jeg mener heri er:

   Ja.
   Der er lys i lortet lille mor. !!
   Gartneren holder udsalg.

   Gad vide om folk skal hånes, før de foretager sig noget. ? Eller vil folk lade stå til, og forvente Etaten og den herskende klasse vil gøre der for dem. ?

   De ansvarlige vælgere har skylden. Deres folkevalgte politikere sidder og hygger sig bag Koranklodserne og nedlægger erhverv og skovler penge ind på Klima.

   Miljø kan vi mennesker gøre noget ved, Men Klima kan vi ikke.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.