Den venstreekstreme aktivist Sif Itona Westerberg får 855.000 skattekroner

I Danmark belønner staten ekstremister fra den yderste venstrefløj, hvis de har været en fasttømret del af et voldeligt og kriminelt miljø.

35-årige Sif Itona Westerberg morer sig, når hun fortæller om de “utrolig mange gange”, hun er blevet smidt i en fængselscelle, når hun er blevet anholdt af politiet.

“Jeg har været i detentionen en del,” siger Sif Westerberg med et grin.

Sif Westerberg var i årevis en del af det autonome miljø på Nørrebro. Et miljø, der er kendt for vold og politiske trusler.

Da politiet og specialstyrkerne fra Jægerkorpset rydder Ungdomshuset på Jagtvej i 2007, finder de drabelige slagvåben, brandbomber, en flammekaster og livsfarligt fyrværkeri.

Alle våbnene skulle lemlæste venstrefløjens politiske fjender.

Sif Itona Westerberg var en fast bestanddel af dette voldforherligende miljø omkring Ungdomshuset på Jagtvej 69. En bygning, der lå centralt placeret i det indvandrerfyldte Nørrebro.

BZ’eren Sif Itona Westerberg har eksempelvis været med til bryde ind og overtage andre menneskers ejendom – som en del af sit politiske hadprojekt.

Som 18-årig var hun med til bryde ind i en hjørneejendom, der ligger i et trafikeret lyskryds i København. Mange kampklædte politifolk deltog i en stor rydningsaktion.

Sif Itona Westerberg er så dedikeret til det ekstremistiske miljø, at hun har tatoveret “69” på tommelfingeren. Det er et symbol på Ungdomshusets tidligere adresse og husnummer.

Den danske stat synes, at det er spændende med vold og ulovligheder – når bare gerningspersonen er venstreorienteret.

Den røde løber bliver derfor rullet ud for Sif Itona Westerberg på både Det Fynske Kunstakademi og Det Kongelige Danske Kunstakademi.

Penge, berømmelse og hyldestpriser vælter nedover den berygtede venstreekstremist.

Sif Itona Westerberg får i 2019 Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens talentpris. Der følger 100.000 kroner med prisen.

Året efter får Sif Westerberg hele 855.000 skattekroner af Statens Kunstfond.

På et par år er der røget omkring en million kroner ned i en berygtet venstreekstremists lommer.

I tilgift kan Sif Westerberg opleves i en 420 kvadratmeter stor soloudstilling på det skattefinansierede kunstmuseum ARoS i Aarhus.

Det dybt venstreorienterede miljø i ledelserne på de danske kunstmuseer omfavner sine politiske meningsfæller. Men det er danskerne, der betaler.

Kunstmuseet ARoS får hvert år omkring 24 millioner kroner fra borgernes skattekasse i Aarhus Kommune og fra den danske stat.

ARoS har en gæld på 12 millioner kroner til skatteborgerne i Aarhus Kommune.

Danskerne – også de, der der ikke stemmer rødt – betaler for venstreekstreme kunstneres liv og levned på første klasse.

I Danmark får politiske ekstremister som Sif Westerberg overdraget 855.000 i kunstens navn.

Sif Itona Westerberg griner hele vejen til banken!


Se også Oprør på Kunstakademiet – Koncern TV skjuler negerkonge for seerne

1 Kommentar på "Den venstreekstreme aktivist Sif Itona Westerberg får 855.000 skattekroner"

  1. Tja… En luder koster jo penge!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.