Den knivbevæbnede iraker Ihsan Saad Ihsan Tahir får taletid på DR: Kunstneren Uwe Max Jensen har krænket mig

Lige nu kan licensbetalerne se den 26-årige iraker, Ihsan Saad Ihsan Tahir, sprede voldsomme anklager i Danmarks Radios programflade.

Ihsan Tahir har rødder i den muslimske republik Irak, der er kendt for islamistisk ustabilitet og diktatorvælde.

Ihsan Saad Ihsan Tahir, der er studerende på Det Kongelige Danske Kunstakademi i København, medvirker i DR-serien ‘Oprør på Akademiet: Hvid og privilegeret’. Her får den unge iraker uimodsagt lov til at sprede politisk had mod undertegnede – billedkunstneren, Uwe Max Jensen.

En del af DR-serien handler om, at Ihsan Saad Ihsan Tahir er rystet og følelsesmæssigt krænket over en kunsthappening, der foregik i Kunstakademiets gård. Undertegnede lavede en kunstnerisk modpol til det berygtede bustehærværk, der blev udført af lærestaben på Det Kongelige Danske Kunstakademi med lektor Katrine Dirckinck-Holmfeld som ankermand.

Den omtalte kunstperformance kan ikke beskrives i ord, fordi det vil medføre censur fra de nypuritanske amerikanske IT-giganter. Min performance indbefattede en sortmalet nøgen krop og en gylden kongekrone.

Ihsan Saad Ihsan Tahir raser ud på DR, og han får lov at fortælle, hvor følelsesmæssigt påvirket han er. Den irakiske migrant slår også fast, at det skatteyderfinansierede kunstakademi er hans område:

“Det er mit,” udtaler Ihsan Saad Ihsan Tahir, der udstråler en uklædelig selvtillid.

Det er ufatteligt, at DR får lov at sende så venstreekstreme udsendelser, hvor indvandrere får lov at tilsværte deres modstandere uimodsagt.

Ihsan Saad Ihsan Tahir vil have undertegnedes kunstværker og virke bandlyst. Mens Ihsan Saad Ihsan Tahir frejdigt erklærer, at hans egen kunst har et politisk sigte.

Irakeren får ikke ét eneste kritisk spørgsmål fra den unge licensjournalist.

DR-programmet er produceret af et tv-firma, der er delvist ejet, grundlagt og kontrolleret af en tidligere kommunist.

Ihsan Saad Ihsan Tahir har gået i en folkeskole, der ligger i det muslimske ghettoområde Nivåhøj i Nordsjælland.

På de sociale medier er der flere fotos, hvor Ihsan Saad Ihsan Tahir sidder og truer med en stor blank kniv. Disse fotos vises selvfølgelig IKKE i DR’s udsendelse.

Hærværksmand og studerende ved Kunstakademiet i Købehavn – Andreas Fog Bardenfleth – på Charlottenborg. 
Negerkongen performer i Kunstakademiets gård. Hærværksmanden Andreas Fog – i hvid trøje – ses med ryggen til.
Negerkonge på Kongens Nytorv overfor Kunstakademiet.
Selvbevidst negerkonge.
Negerkongen hopper i Nyhavn.

Se også Kunststuderende Andreas Fog udøvede hærværk og drev negerkonge på flugt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi 

3 Kommentarer på "Den knivbevæbnede iraker Ihsan Saad Ihsan Tahir får taletid på DR: Kunstneren Uwe Max Jensen har krænket mig"

  1. Så er det da positivt at der er så mange andre (som mig selv) der sætter pris på Uwe’s kunst.
    👍

  2. Tjah. Vi må jo alle vænne os til at herrefolket sætter dagsordenen.. og den gennemsnitlige dansker har det bare helt okay med den journalistik og mentalitet, der lægges for dagen hos DR, TV2, Politiken, Information, Berlingske osv osv.
    Jeg kan stadig se det som et særdeles sandsynligt scenario at Danmark inden længe er tabt til islam, i lighed med en hel del andre vesteuropæiske lande. Og at hvis landet skal befries fra islams svøbe, så skal det- igen- ske via en ekstern intervention.. under alle omstændigheder så tegner den umiddelbare fremtid ikke ligefrem lys.

  3. DR, TV2, Politiken, Information, Berlingske osv osv. Trænger vidst til er stort Spændingsfald.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.