Hvorfor skal de fremmede fjender bo iblandt os?

Muslimer jubler, da de læser nyheden om den svenske kunstner og Muhammedtegner Lars Vilks’ død i en trafikulykke.

*

Se også Lars Vilks er død

4 Kommentarer på "Hvorfor skal de fremmede fjender bo iblandt os?"

  1. Har i lang tid prøvet at lede efter een eneste fornuftig og ikke-selvdestruktiv grund til at vi skulle invitere en halv million muslimer (i første omgang) ind i landet til at bo her. Jeg leder stadig..

  2. Hvergang jeg ser sådan en satan, stritter mine hår som på en gal Han chimpanse.!
    jeg kan virkelig mærke hvordan det tager til.

    Jeg er nået dertil: Krasser der en Islamskiderik af, er det for mig engang Amfetamin.

  3. Tolerance og respekt imellem muslimer og ikke-muslimer er nødt til at være gensidig. Det er netop manglen på gensidig respekt og tolerance, der synes at være roden til den situation vi befinder os i.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.