Dansk borgerlig avis kalder Lars Vilks for ‘provokunstner’


Berlingske siger lige ud, at man er ‘provokerende’, når man tegner muslimernes profet Muhammed.


Er Pelle Dragsted ‘provopolitiker’? Mange vil finde det provokerende, at Dragsted har siddet i fængsel for sin politiske aktivisme og har været en del af et voldeligt tæskehold?


Eller er man kun provokerende, hvis man fornærmer muslimer?

*

Se også Mange spørgsmål – ingen svar: Er Lars Vilks’ livvagt udlænding?

3 Kommentarer på "Dansk borgerlig avis kalder Lars Vilks for ‘provokunstner’"

  1. Ja, det er næppe alle pæne borgerlige, der sørger i dag: “Lars Vilks har jo tigget og bedt om at blive angrebet. Jeg har ikke ondt af den svensker, der har gjort alt, hvad han kunne, for at provokere. Ham har jeg ikke for fem flade øre sympati for.” – Uffe Ellemann-Jensen, 2010

    • Og sådanne svinske udtalelser fra “pæne” politikere er (en af) grundene til at jeg idag lægger stor afstand til det officielle mainstream-politiker-Danmark. Og det er jo ikke bare Uffe Ellemann, der har præsteret sådanne voldsomt hadefulde udfald mod mennesker, der prøver at bevare den danske/nordiske og europæiske kulturarv og som råber vagt i gevær overfor islam. Det er nærmest alle nutidens “stuerene” politikere, der sidder og sender den ene sviner efter den anden mod modstandere af islam- og samtidig deltager de desuden i den konstante hetz mod modstanderne af islam.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.