Ingen ytringsfrihed uden remigration

Lars Vilks’ skæbne, uanset hvad der måtte komme frem vedrørende omstændighederne ved hans død, sætter grumt i relief, at islamkritiske dissidenter i Vesteuropa må leve som jaget vildt i eget land på livstid. Og i al overskuelig fremtid ser der ikke ud til at komme nogen ændring i denne kendsgerning – så længe adskillige procent af befolkningen sværger til den islamtro, der ikke tåler kritik.

Der er allerede alt for mange muslimer i Vesteuropa til, at de i mere omfattende grad kan eller behøver at tilpasse sig majoritetsbefolkningens værdier. Hvilket reelt også er umuligt, hvis de i hjertet følger profeten Muhammed. Det bliver netop kun en rent ydre tilpasning, for at blive ”fungerende” eller tilmed succesfuldt samfundsmedlem, hvilket ikke udelukker antivestligt had.

Det store flertal af muslimer må ud af landet for at give også dissidenter et normalt liv tilbage. Eller også må dissidenterne, ganske urimeligt, ligesom en Albert Einstein i nazitiden, flygte fra de muslimificerede lande for at kunne leve trygt. Andelen af tyskere, der var medlem af nazipartiet, svarer omtrent til befolkningsandelen af muslimer i Vesteuropa i dag.

Muslimer har så ikke den direkte regeringsmagt, men gadens ”brune bataljoner” har næsten samme intimiderende effekt på ytringsfriheden som i Det Tredje Rige. Og de har dog statens magtapparat bag sig for så vidt, som deres rettigheder beskyttes af det, tilmed med en diskriminerende straffelov, som kun går efter med rette vrede indfødte, mens det er svært at lovgive mod den generelle atmosfære af frygt, der notorisk hersker ved stor islam-tilstedeværelse.

Den store forskel fra nazitiden er faktisk, at det tyske ”tusindårsrige” kun varede i 12 år, mens den nuværende tilstand i Europa kan komme til at vare i mindst 1000 år, og blive stadig værre, hvis intet uhyre markant gøres snarest.

3 Kommentarer på "Ingen ytringsfrihed uden remigration"

 1. Fremragende skrevet, Neerup Buhl. Og det er helt åbenlyst at noget må gøres. Og det kommer til at ske. Spørgsmålet er bare hvornår- og især hvor meget kaos, elendighed og undertrykkelse, Europa skal gennemleve før der bliver rettet op på tingene igen- eller om vi, som Spanien, skal vente 600 år eller mere før vi bliver befriet for islam igen.. ikke just noget herligt fremtidsperspektiv, men desværre sandsynligt.

 2. Post-Islam i Europa ligger desværre nok mange år ude i en mere og mere dyster fremtid for den efterhånden skrumpende andel af de hvide kristne original befolkninger. I Spanien tog det også ‘Los Conquistadores’ mange år før de erobrede den Ibiriske halvø tilbage til kristne værdier igen efter arabernes islamistisk indtog og hærgen.
  For at nå til et Post-Islam for Europa må der anvendes en analogi med reference til det 1000 års tredje-rige, som kun kom til at vare i 12 år – og heldigvis for dette. Og denne analogi er en form for ‘Endlösung’ en gang for alle.
  Hvordan kan man så nå til et stadie af sådan en: Endlösung ? Ja, det har der for ganske nyligt været optakter til i det særdeles hårdtplagede land af Islam, Frankrig.
  Generaler samt højtstående officerer havde sammenfattet en skarp indstilling, lad os kalde det en slags ‘brand-brev’ (Brandbrief på tysk) til flere højtstående medlemmer i det franske parlament om at situationen i Frankrig nu efterhånden synes helt ude af kontrol ja mon af hvad: Islam.
  De konkrete løsningsmetoder til at opnå en stor ‘udrensning’ i det franske samfund af bla. Islamisme og remigration, er nok mere forbeholdt militær/statsmagtlige strategier og behøves heller ikke at komme til offentlighedens bevågenhed.
  Den nu tidligere franske præsident Sarkozy, som nu sidder på anklagebænken og beskyldes for det ene og det andet var selv da han sad på præsidentposten inde på hvordan man kunne iværksætte sådan en udrensning af besværlige og umedgørlige islamister: Det skulle startes med at spule opgangene i de enorme forstads-blok-karréer rene og udrense for alt det ‘lort’ der var i dem. Der næst kunne man så gå videre med.
  Men ovenstående idéer fra Frankrig lader sig vel slet ikke implementere i de nutidens moderne sekulære vestlige demokratier. I alt fald ikke med de ledere der er nu, som slet ikke regerer efter at opnå det bedste for de lande/nationer de repræsenterer. Nej hele idéen med Europa(vest) og EU er et over-/internationalt globalistisk kontinent med plads og rummelighed til alle og enhver fra alle slags kulturer, trosretninger og entniciteter bla, for en meget stor dels vedkommende Islam. De overgår langt størrelsen af jøder, hinduer, budister, og taoister, Kung-fut-sionister etc. Europa er vist indskrevet i et nyere charter i fundatsen til EU at det skal være et kontinent og beskytter for de svage og minoriteter: Hvad skal man så lige med adskillige millioner flere muslimer (‘fredens religion’): Er disse svage ?
  Et rigtigt koben, brækjern, crowbar, Brecheisen, Brechstange etc. til at komme en form for Post-Islam(Endlösung) kræver helt andre statsledertyper som f.ek.s Victor Orban i Ungarn, den politiske ledelse i Polen eller en ny Vladirmir Putin(Rusland) type i det vestlige Europa. Men dette er vist lige lovlig utopisk ønsketænkning hvis man gerne vil tænke sig til et Islamfrit Europa.
  Putin ville med ret stor sandsynlighed være den stærke leder der kunne ‘rense’ Europa for det uhyr(e)ligheder vi har lukket ind igennem nu mange år på vores kontinent og til stadighed gør i et fuldstændigt ukontrolleret omfang. Der er ikke styr på noget so helst vedr. migration-og-indvandring.
  Desværre er det meste af Europa og Rusland ikke rigtig på god talefor i disse år. Måske var det en god ide at få renset forholdet til Rusland og få dem med ind i varmen igen. Nå det var vistnok et ‘lille’ sidespræng og rækken ud efter russerne. Men de vil jo gerne de gamle kristne ortodokse dyder og dyrke de nationale værdier.

  • Helt enig. Det er utroligt, at den vestlige presse hader Putin og Orban så meget. De er ikke perfekte, men i forhold til problemerne med islam er det ikke svært at vælge.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.