Den socialdemokratiske politiker Lars Werge bruger Lars Vilks’ død til at fremme sin egen politiske korrekthed

Kvalmegrænsen er nået, når den islamofile journalist og folketingskandidat for Socialdemokratiet, Lars Werge, lægger afstand til den afdøde billedkunstner Lars Vilks, da han forfatter nogle mindeord.

“Jeg var ikke enig med dig i ret meget,” slår Lars Werge fast. Det er nemlig vigtigt for medlemmer af den politisk korrekte elite at signalere deres multikulturelle standpunkt over for kollegaer og medievenner.

Hvad Lars Werge var uenig med Lars Vilks i forbliver et åbent spørgsmål, som Lars Werge næppe formår at besvare.

Lars Werge er tidligere formand for journalisternes fagforening Dansk Journalistforbund. Lars Werge sad i formandsstolen hos Dansk Journalistforbund (DJ), da DJ på vegne af Muhammedtegneren Kurt Westergaard og fotograf Michael Drost-Hansen lagde sag an mod undertegnede, fordi Kurt Westergaard og Michael Drost-Hansen mente, at deres ophavsret var blevet krænket i forbindelse med nogle malerier, jeg havde malet. DJ brugte hundredtusindvis af kroner på sagen, der endte med, at der blev indgået et forlig udenfor retten. Så Lars Werge er ikke den tilhænger af ytringsfrihed, som han foregiver at være i sin opdatering. Lars Werge er imod, at kunstnere udtrykker sig frit.

Måske skulle Lars Werge have tiet i stedet for at tørre sine fødder af i en afdød alene med det formål at styrke sit image som islamglad globalist?

*

Se også Lars Vilks fik ikke den død, han var tiltænkt

1 Kommentar på "Den socialdemokratiske politiker Lars Werge bruger Lars Vilks’ død til at fremme sin egen politiske korrekthed"

  1. Ordet “hykler” trænger sig på, når man læser Werges opslag.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.