Mette Frederiksens kandidat René Vilstrup-Bie forsvarer politisk vold: Rasmus Paludan er selv skyld i afrikansk spytteri

Det er beskæmmende at se Socialdemokratiets folketingskandidater forsvare politiske trusler og spytteri, der rammer en politisk modstander.

Socialdemokraten René Vilstrup-Bie vælger at udskamme partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs efter et groft politisk overfald ved højlys dag.

Tirsdag 28. september 2021 opstår der gadeoptøjer ved togstationen i Vejle, da Rasmus Paludan indsamler underskrifter, så Stram Kurs kan blive opstillet til regionsrådsvalget i november.

En gruppe aggressive unge, hvor en større andel har etniciteter fra Stormellemøsten og Afrika, omringer Rasmus Paludan. Der er politiske trusler, fuckfingre og tilråb, da Stram Kurs-lederen må flygte i en bil.

Undervejs spytter den sydafrikanske adoptivdreng, Samuel Thompson, efter Rasmus Paludan. Spytteri takseres som vold i danske retssale.

Alligevel ser socialdemokraten René Vilstrup-Bie det som en selvfølgelighed, at Rasmus Paludan må forlade sin underskriftindsamling, når han udsættes for spyt og vold.

René Vilstrup-Bie understreger, at Rasmus Paludan med sine ‘provokationer’ selv er årsagen til ‘balladen’ (voldstrusler og spytteri, red.).

Dette fænomens kaldes for ‘voldsmandens veto’. Her giver man gerningspersonen – i dette tilfælde den afrikanske spyttedreng – ret til at udøve vold, mens offeret må flygte.

Der råder ganske enkelt antidemokratiske kræfter i Socialdemokratiet i Vejle. Kræfter, der bakker op om politisk vold – bare det rammer de rigtige.

Spytteri bør ikke retfærdiggøres, fordi politiske modstandere finder holdningerne ‘provokerende’. Det er samme argumentation, som islamisterne bruger, når de dræber og terroriserer på grund af ‘provokerende’ satiretegninger.

Her er det også en udbredt holdning, at satiretegnerne selv er ude om dødstruslerne, når de provokerer Allahs følgere.

Det er ikke tilfældigt, at socialdemokraten René Vilstrup-Bie forsvarer den unge afrikaner, der sender trusler og spytklatter efter Rasmus Paludan.

Både René Vilstrup-Bie og den afrikanske ‘spyttedreng’ er adopteret, og de deler den samme etnicitet. Desuden tilhører de begge kristne menigheder i Vejle.

Socialdemokraten René Vilstrup-Bie er født i udlandet. Han kom til Danmark som fireårig. Han har i perioder levet en utilpasset tilværelse som hjemløs, da han ikke kunne finde sig til rette i Danmark. Han har blandt andet boet i den muslimske ghetto Tingbjerg, der ligger i København.

René Vilstrup-Bie er nærmest sygeligt optaget af hudfarver, og han skriver jævnligt debatindlæg og opslag, hvor han understreger sin etnicitet.

“Som sort forstår jeg dog, at vi sorte som mennesker og personer er forskellige,” skriver René Vilstrup-Bie i et læserbrev i Politiken i 2020.

I et brev, der er stilet til folketingets Ligestillingsudvalg i 2019, indleder René Vilstrup-Bie med følgende ord: “Jeg er selv brun.”

På René Vilstrup-Bies politikerprofil på Facebook er det svært at se, hvilket parti han reelt tilhører.

Den socialdemokratiske politiker deler eksempelvis opslag fra den daværende radikale MF’er Jens Rohde, den tyrkiske debattør Özlem Cekic (der var medlem af SF) samt venligbopolitikerne Søren Pind og Eyvind Vesselbo (medlemmer af Venstre).

Fællesnævneren er, at de alle ønsker bedre vilkår for den muslimske masseindvandring til Danmark.

Socialdemokraten René Vilstrup-Bie har afsløret sig selv, som den antidemokrat han er. Hadet til Rasmus Paludan legitimerer vold, spytteri og trusler.

Ifølge socialdemokraten René Vilstrup-Bie kan Rasmus Paludan bare lade være med at ‘provokere’ med sine indvandrerkritiske holdninger – må vi forstå.

Socialdemokratiet i Vejle har et kæmpe problem!

*

Kritiske journalister kan interviewe den kontroversielle socialdemokrat her:

René Vilstrup-Bie, Socialdemokratiet.

Telefon: 9360 0216
E-mail: rvilstrup-bie@outlook.dk

*

Henvendelser til Mette Frederiksen i statsministeriet kan rettes her:

Telefon: 2910 8825
E-mail: stm@stm.dk

*

Se også Mor og søn støtter afrikansk ‘spyttedreng’: “Han er den sødeste og skønneste”

2 Kommentarer på "Mette Frederiksens kandidat René Vilstrup-Bie forsvarer politisk vold: Rasmus Paludan er selv skyld i afrikansk spytteri"

  1. Ganske som jeg forudsagde forleden så udlægges Samuel Thompson alias “spyttedrengen”s, opførsel som berettiget harme over den “kontroversielle” Paludan og Stram Kurs’ tilstedeværelse i Vejle.

  2. https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE13335261/kunstneren-lars-vilks-og-to-betjente-er-omkommet-i-trafikulykke-i-sverige/

    03.10.2021 KL. 22:30
    Kunstneren Lars Vilks og to betjente er omkommet i trafikulykke i Sverige
    Den svenske provokunstner Lars Vilks, der var på Krudttønden under angreb er død. Det bekræfter svensk politi.

    Det er lige som det er noget der lugter. ” A T T E N T A T “

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.