Dagens islamiske dødstrusler til Rasmus Paludan

Læg mærke til at medierne kun skriver om trusler, hvis de rammer statsministeren, Zenia Stampe, Rosa Lund, pakistanske Sikandar Siddique eller andre islamglade politikere. De multikulturelle journalister skjuler sandheden om islam!


Se også Frankrig har ikke sagt sit sidste ord

3 Kommentarer på "Dagens islamiske dødstrusler til Rasmus Paludan"

  1. Og den statskontrollerede presse enten ignorerer eller vil, hvis de endelig skulle besvære sig til at omtale truslerne, bagatellisere, bortforklare eller agere apologist for muslimerne- som sædvanlig. Den statskontrollerede presse har ikke bare svigtet, den modarbejder nu direkte danske borgeres frihed og rettigheder og det danske demokrati generelt på alle mulige områder.

  2. hjemsendelse af alle muslimer nu TAK

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.