Dansk nyhedsmedie: Omtaler Inger Støjberg som dum

Det politiske had hos nyhedsmediet Den Uafhængige vil ingen ende tage. I en direkte radioudsendelse spekulerer en nyhedsvært i graden af dumhed hos den tidligere udlændinge- og integrationsminister, Inger Støjberg.

Vil lytterne opleve det samme scenarie rettet mod eksempelvis Enhedslistens eller De Radikales kvindelige partiledere? Næppe.

Den hadske bemærkning falder fra en yngre kollega til Den Uafhængiges ejer og chefredaktør, Asger Juhl, der sidder i studiet under hændelsen.

Asger Juhl sætter ikke sin værtskollega på plads, hvilket må opfattes som et samtykke til det misogyne sprogbrug mod en kvindelig politiker.

Tidligere har Den Uafhængige omtalt en nationalsindet billedkunstner, der blandt andet har udstillet værker på Christiansborg, kunstmuseet Trapholt og Randers Kunstmuseum, som et ‘vanvidsmenneske’.

En af Den Uafhængiges ejere har kaldt DF’s vælgere for ‘retarderede’ samt fremsagt et ønske om, at partilederen Kristian Thulesen Dahl skal ‘kneppe sig selv’.

Islamkritikere må tåle nedladende omtale og tilsvininger i medierne.

*

Kritiske journalister kan interviewe Den Uafhængiges chefredaktør her:

Asger Juhl, mediechef

Telefon: 4174 7918
E-mail: asger@juhlbrunse.dk

*

Den Uafhængige skriver følgende om nyhedsvært Peter Marstal:

“Journalist. Peter er bachelor i Medievidenskab fra AU, og er i øjeblikket i gang med en kandidat i Analytisk Journalistik på DMJX. På Den Uafhængige laver han journalistisk arbejde, SoMe-indhold og producerer.”


Se også Historiker Inge Høst Seiding om hærværk: Historiske fakta afsporede debat, og slørede det ‘de unge ville sige noget om’

1 Kommentar på "Dansk nyhedsmedie: Omtaler Inger Støjberg som dum"

  1. Alle intelligente mennesker, ignorerer svinet.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.