Kendt DR-chef: Rasmus Paludan er uhyggelig og skal smides ud af tv-studiet

I sommeren 2019 stiller partilederen Rasmus Paludan op til folketingsvalget. Stram Kurs får knap 64.000 stemmer.

En tidligere chef fra DR’s nyhedsafdeling viser sin antidemokratiske side i forbindelse med valget til folketinget.

Danmarks Radios mangeårige redaktionschef, Per Bjerre, forlanger, at Rasmus Paludan bliver smidt ud af DR’s tv-studie i forbindelse med valgkampen.

“Hvordan kan vi tro, at Paludan kan proppes ind i den ramme og pludselig være rar…Smid ham dog ud af studiet,” raser Per Bjerre, og tilføjer:

“Paludan er farlig. Paludan er uhyggelig.”

60-årige Per Bjerre har været ansat i DR igennem 28 år. En stor del af ansættelsen i ledende jobfunktioner.

Per Bjerre har tronet på flere magtfulde chefjobs i nyhedsafdelingen. Han har haft ansvaret for DR’s nyhedshjemmeside, nyhedskanalen DR Update og regionalstationen DR Bornholm, der producerer tv- og radionyheder.

Per Bjerre arbejder ikke længere for Danmarks Radio. Efter sin licensansættelse bestred han flere chefjobs i de venstreorienterede NGO’er Folkekirkens Nødhjælp og Oxfam Ibis.

Selvom Per Bjerres chefkarriere i DR er slut, ligger det lige for at forestille sig, at Per Bjerre besad samme venstreekstreme, totalitære og antidemokratiske verdenssyn, da han bestemte over licensnyhederne til danskerne.

DR og den venstreorienterede medieelite dirigerer en stor del af danskernes opfattelse af danske politikere. Mange opdager det slet ikke.

Det er DR Nyheders chefer, der er farlige og uhyggelige – ikke islamkritikeren Rasmus Paludan.

*

Kritiske journalister kan interview den tidligere DR-chef her:

Per Bjerre, journalist

Mobil: 2019 8426

E-mail: Cypernsvej28@gmail.com

*

Se også Fremtidens journalister stemmer på Enhedslisten og De Radikale

2 Kommentarer på "Kendt DR-chef: Rasmus Paludan er uhyggelig og skal smides ud af tv-studiet"

  1. Det her viser jo også en hel del om hvilken slags mennesker, der sidder i nøglestillingerne rundt omkring i landet. De hader med det samme deres medborgere med et fuldstændigt ukontrolleret og grænseløst og nærmest manisk had, hvis disse medborgere har de “forkerte” meninger- og de har formået at sprede hadet og hetzen til den brede befolkning. Og hvis man skal være helt ærlig, så er dette jo lykkedes for dem ud over al forventning i årtier- tænk bare på den massive hetz mod Mogens Glistrup, efter han påviste for det første manglerne i skattesystemet og for det andet farerne ved at tage imod tusindsvis af mennesker fra muslimske lande til at bosætte sig her.
    Og så længe den danske befolkning ikke vil medvirke til eller har noget ønske om mere personlig frihed og ordentlig beskyttelse af deres “Grundlovssikrede” borgerrettigheder, så vil mennesker som Per Bjerre blive ved med at dominere de indflydelsesrige offentlige stillinger. Jeg skriver her “Grundlovssikrede” i gåseøjne fordi de seneste 18 måneder med al tydelighed har demonstreret at vi borgere dybest set ingen rettigheder har- og at der heller ingen “beskyttelse” er imod politiske eller juridiske overgreb.

  2. Det er da også et spøjst kriterium, at man skal være hyggelig for at deltage i politisk debat. Meningen er vel ikke at hygge sig, medmindre det snarere skal være underholdning. “Du pusling-land, som hygger dig i smug, mens hele verden brænder om din vugge” …

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.