Vrøvl fra billedkunstner Gro Sarauw – tidligere forperson for UKK (Unge Kunstnere og Kunstformidlere)

Billedkunstneren Gro Sarauw – tidligere forperson for UKK (Unge Kunstnere og Kunstformidlere) – anklager i P1 udstillingen Politisk kunst / Sztuka polityczna på CSW i Warszawa for at være den højreorienteredes polske regerings talerør. 


Det er det vitterlige vås. På udstillingen bidrager både den svenske kunstner Lars Vilks og den norske kunstner Thomas Knarvik med tegninger af paven med stiv pik. Det er ret svært at forestille sig, at den polske regering har haft nogen som helst indflydelse på en udstilling med det motivvalg.

Tegning af Lars Vilks


Se også Støt Uwe Max Jensen ‘s kommende kunstudstilling i Warszawa i Polen

Be the first to comment on "Vrøvl fra billedkunstner Gro Sarauw – tidligere forperson for UKK (Unge Kunstnere og Kunstformidlere)"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.