Kendt TV 2-vært anklager Jes Dorph-Petersen for voldtægt: Her er overblikket over historien

Om få uger ruller et længe ventet dokumentarprogram over skærmen på streamingtjenesten Discovery+ samt reklame- og dansktop-kanalen DK4.

Her vil den tidligere tv-vært og redaktør på TV 2 Sporten, Therese Philipsen, fremsætte volds- og voldtægtsanklager mod den tidligere nyheds- og underholdningsvært, Jes Dorph-Petersen.

Den metoo-anklagede Jes Dorph-Petersen nægter alt. Jes Dorph påstår, at Therese Philipsen lyver.

Både Jes Dorph-Petersen og Therese Philipsen har over for advokater indrømmet, at de efter den påståede voldtægt havde et gensidigt og frivilligt sexforhold. De var det, man i folkemunde kalder ‘bollevenner’.

Det er også kommet frem, at Therese Philipsen i årene før sin ansættelse på TV 2 – flere gange var indlagt på en psykiatrisk afdeling, hvor sundhedspersonalet var tæt på at opgive den psykisk sårbare kvinde.

Therese Philipsen har fortalt, at hun havde eftervirkninger af sin psykiske lidelse helt op til efter sexforholdet med Jes Dorph-Petersen.

Det er yderligere værd at lægge mærke til, at metoo-anklageren Therese Philipsen indleder et forhold til en nyligt fraskilt og 13 år ældre TV 2-chef – kort tid efter sexforholdet til Jes Dorph-Petersen.

Der er tale om en speget og indviklet historie. Men her er en tidslinje, der viser nogle af de vigtigste detaljer i den celebre voldtægtssag.

Jes Dorph Dillermand gør kur til Therese Philipsen.

Se også Pelle Dragsted: ‘Coronakrisen viste os, at vi kan lukke brancher ned’, “… omdisponere produktionen”

Be the first to comment on "Kendt TV 2-vært anklager Jes Dorph-Petersen for voldtægt: Her er overblikket over historien"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.