Venligbo-præst med [Data fjernet]: Lukker Facebookprofil

Opdatering

Denne artikel er blevet opdateret den 27. marts 2023 kl. 22.50. Der er sket disse ændringer: I medfør af Datatilsynets påbud af 6. marts 2023 i sagen 2022-31-6726 er oplysninger om “Spyttedrengen” fjernet fra teksten. Ligeledes er fotografier af Spyttedrengen fjernet. Spyttedrengens navn er fjernet fra artiklens tags. Frihedens Stemme anser Datatilsynets påbud for ulovligt, og vi vil derfor indbringe påbuddet for domstolene.

Præst Anne Klitgaard Thompson fra Metodistkirken i Vejle er blevet afsløret i venstreorienteret hykleri.

På den ene side advarer den 40-årige kirkeleder mod diskrimination af brune mennesker, og hun politianmelder og vidner i en racismesag ved en dansk domstol.

[Spyttedrengen] rende rundt og true, spytte og opføre sig aggressivt mod danskere med hvid hud, der forsøger at skaffe stillere til det kommende regionsrådsvalg i Region Syddanmark.

Venstreorienterede aktivister, som præsten Anne Thompson, er ikke glade for at blive afsløret som rendyrkede hyklere. Derfor har den 40-årige præst censureret og lukket sine sociale medier for offentligheden.

Torsdag morgen 30. september 2021 kunne alle læse om præstens religiøse meritter og synspunkter. Anne Thompson har, udover præstejobbet, også arbejdet som pædagogmedhjælper i flere institutioner

De oplysninger blev mørkelagt efter få timer. Anne Thompsons Facebookprofil er reelt lukket ned for andre end hendes følgere.

Eventuelle politiske modstandere kan ikke længere kommentere Anne Thompsons venstreekstreme holdninger, hvor hun nedgør partier som Dansk Folkeparti og Stram Kurs.

Men metodistkirkens præst kan stadig kontaktes af kritiske journalister:

Anne Klitgaard Thompson, kirkeleder.

Telefon: 24 25 45 24 eller 75 82 06 02

Email: anne.thompson@metodistkirken.dk

[Spyttedrengen] lader mundvandet flyve.


Se også Integration: Skoleleder Rani Hørlyck fik ros for karakterspring, “Der blev givet ekstra tid til alle, og det vidste alle…”

2 Kommentarer på "Venligbo-præst med [Data fjernet]: Lukker Facebookprofil"

  1. Hendes reaktion skyldes ikke at hun har nogensomhelst form for dårlig samvittighed. Det skyldes simpelthen udelukkende at hun er irriteret over at være afsløret som en forælder, der enten selv lærer sin søn at have holdninger, der resulterer i en sådan opførsel, som Samuel Thompson har lagt for dagen- eller også har hun ladet stå til og har ladet drengen blive udsat for dårlig indflydelse andetsteds fra, så sønnen muligvis er blevet smittet med ekstreme og hadske holdninger til mennesker, der ikke ser verden som han gør.
    Uanset hvad så er jeg ikke et sekund i tvivl om at præsten selv har særdeles hadske holdninger til Stram Kurs; jeg gætter på at hun er en af de mange danskere, der af uklare årsager hellere ville leve i samme land med 100 drabsprædikende imamer end med 1 Rasmus Paludan. Personligt kommer jeg aldrig til at forstå hende. Og det værste er at hendes holdning er udbredt i den danske folkekirke. Jeg tror faktisk at når det kommer til stykket så er Rasmus mere kristen end næsten samtlige danske præster- under alle omstændigheder stoler jeg mere på ham til at repræsentere de kristne værdier i Danmark end de usle, islamelskende parodier på kristne præster, vi har gående rundt i folkekirken i øjeblikket. Mange af dem ville uden problemer passe bedre ind i den islamiske verden.

  2. Der er nok nogle der ønsker at tale med hende af Kirkelige interesse.
    Anne Toft Klitgaard Thompson
    Vissingsgade 15B
    7100 Vejle

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.