Venstrefløjs-dumhed uændret i 100 år

Ved at studere den danske politiske debat generationer tilbage mister man troen på, at visse segmenter kan lære. Det væsentlige kører i samme rille. Venstrefløjen er notorisk religionsfarveblind og står ikke for fornuft og indsigt, men i modsætning til ægte sagkundskab, ikke mindst dennes indsigt om, at visse religioner fortjener at bekriges.

Den sigende historie nedenfor er sakset fra Horsens Folkeblad 27. december 1921, med den kloge religionshistoriker Edvard Lehmann og en venstreekstrem dame i hovedrollerne, under overskriften ”Hvis vi havde været Muhamedanere”:

”Der var venstresocialistisk Møde i Lund, og det grove Skyts var rettet mod den kristne Religion. En velkendt venstresocialistisk kvindelig Taler udpenslede Verdenskrigen og dens Rædsler og gav den kristne Kirke Skyld for dem alle sammen. Og saaledes var det hele Historien igennem. Tænk paa Religionskrigene, mine ærede Tilhørere, tænk paa dem! Her gjorde Taleren en Kunstpavse ved Hjælp af Vandglasset. Nede fra Tilhørerne hørtes en mild Røst. Det var den danske Religionshistoriker Prof. Lehmann:

– Fruen maa dog indrømme, at Religionskrige har været til Gavn for Menneskeheden. Hvis Karl Martel ikke havde vundet i Slaget ved Poitiers, havde vi nu været Muhamedanere.

Fruen replicerede rapt: Om vi er Kristne eller Muhamedanere, kan jo være ganske ligegyldigt.

– Nej, svarede Lehmann blidt, hvis vi havde været Muhamedanere nu, saa havde Fruen ikke staaet dér, men siddet i et Harem.

Salen druknede i Latter, og Fruen mistede for længere Tid Traaden i sit ildnende Foredrag.”

2 Kommentarer på "Venstrefløjs-dumhed uændret i 100 år"

  1. Lad os forsøge at gætte på hvad der ville være sket idag ved et sådant møde, forudsat at der ikke var mødt kampklare muslimer op til mødet (det foregik jo i Lund..)
    Mon ikke Lehmann være blevet smidt ud fra mødet, anmeldt og dømt for “racisme” og havde mistet sit arbejde. Hvis han altså overhovedet var blevet lukket ind til mødet til at begynde med.

  2. Venstrefløjen er notorisk poltisk tonedøve, og består KUN af ubegavede mennesker deres undergravened virksomhed. De ser Kun hullet i deres tegnebog, og vil have os lovlydige borgere til at fylde den.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.